«قنبر موسینژاد» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پیش از این ۷۴ مرکز نیکوکاری در استان فعال بود که با ۲۵ مورد جدید شمار این مراکز به ۹۹ واحد رسید که زمینه برای حمایت بیشتر از محرومان را فراهم کرده است.
وی اظهار داشت: مراکز نیکوکاری برای ایجاد بستر مشارکت و حضور مردم در این عرصه مهم ایجاد شدهاند و برای ارائه خدمت به نیازمندان فارغ از برخی بروکراسیهای اداری عمل میکنند، در نتیجه سرعت کارها در این مراکز برای خدمترسانی به محرومان بیشتر است.
وی گفت: ۳۴۸ میلیارد ریال مردم این استان در سالجاری به مراکز نیکوکاری به منظور دستگیری از نیازمندان به صورت نقدی و غیرنقدی کمک کردند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: در مدت مشابه سال قبل ۱۲۶میلیارد ریال در مراکز نیکوکاری استان جمعآوری و به نیازمندان کمک شده است.
موسی نژاد، با بیان اینکه مراکز نیکوکاری خط مقدم انجام امور خیر و رسیدگی به فقرا و نیازمندان هستند، اظهار داشت: کمیته امداد با هدف واگذاری امور خیریه به عموم مردم، تسریع در رسیدگی به امور فقرا، بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در درون محلهها، تنوع بخشی به فعالیتها و خدمات قابل ارائه به فقرا و نیازمندان اقدام به ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری کرده است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: مراکز نیکوکاری با مسئولیت پذیری و شناسایی نیازمندان و بهرهگیری از ظرفیت خیران، نیکوکاران، هیأت امنای مساجد و معتمدان محلی به منظور رفع فقر و محرومیت استفاده میکنند.
موسی نژاد افزود: نیکوکاران و خیران هر محله و منطقه میتوانند با ارایه کمکهای نقدی و غیر نقدی در رفع محرومیت نیازمندان همان مناطق کمک کنند.
۸۱ هزار و ۸۱۶ نفر در قالب ۴۴ هزار و ۸۲۴ خانوار از خدمات حمایتی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان مرکزی بهرهمند هستند.
نظر شما