عدالت بهرامی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: درآمد مراکز نیکوکاری با نظر هیات عامل در قالب کمکهای نقدی، غیر نقدی، خدمات و تخفیفات برای نیازمندان تحت حمایت آنها هزینه میشود.
وی اظهار داشت: مراکز نیکوکاری با مسئولیتپذیری و مشارکت اعضای هیات عامل در حال فعالیت هستند و به صورت محله محور با شناسایی نیازمندان و بهرهگیری از ظرفیت خیران، نیکوکاران، هیات امنای مساجد و معتمدان محلی برای رفع فقر و محرومیت تلاش میکنند.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی گفت: ۲۵ مرکز نیکوکاری جدید در سه ماه اول امسال با هدف کمک به نیازمندان آغاز بکار کردند.
بهرامی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف واگذاری امور خیریه به مردم، تسریع در رسیدگی به امور فقرا، بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در درون محلهها، تنوع بخشی به فعالیتها و خدمات قابل ارائه به فقرا و نیازمندان اقدام به ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری کرده است.
وی اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی آمادگی اعطای مجوز ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری به معتمدان، خیران ، فرهنگیان، بازنشستگان و سایر گروههای اجتماعی است.
۸۸ هزار و۷۷۶ نفر در قالب ۴۸ هزار و ۴۶۶ خانوار از خدمات حمایتی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان مرکزی بهرهمند هستند.
نظر شما