محمدحسن حسنی آهنگر در همایش بیانیه گام دوم انقلاب که روز چهارشنبه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به محورهای مهم این بیانیه اظهارداشت: واقعیت این است که رهبری حکیمانه امامین انقلاب در پیروزی، استقرار و تداوم چهل ساله انقلاب، دفاع مقدس، سازندگی و مقابله با جنگ نرم دشمن نقش اساسی ایفا کردند و به همین جهت جمهوری اسلامی ایران به قدرتی برتر در میان ۱۰ قدرت برتر جهان بر اساس تحقیقات موسسات پژوهشی دنیا است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) بیان کرد: برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب توجه به رئوس این بیانیه از اهمیت ویژهای برخوردار است. یکی از رئوس این بیانیه نفی استکبار و مقابله با جنگ ترکیبی نظام سلطه است که تنها راه پیشرفت و توسعه را در جهان در برابر نظام غرب و زوال صهیونیست با تکیه بر آینده پژوهی، علمآموزی و امور تحولآفرین در حوزههای گوناگون و میان رشتهای بیان میکند.
حسنی آهنگر عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب نسخه جهانی انقلاب مبتنی بر منظومه فکری رهبر انقلاب است و گفتمان قالب مطالبهگری و تقسیم کار ملی با تکیه بر ظرفیتهای موجود را تبیین میکند.
وی خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب پس از قانون اساسی بالاترین سند راهبردی به عنوان نقشه اقتدار نظام نام دارد و در اجرای این نقشه ما نیازمند تحول در رویکردهای علمی و شناختی هستیم تا بتوانیم الگوهای مناسب و در تراز جمهوری اسلامی را در حوزههای گوناگون معرفی کنیم. برای تحقق این امر ما نیازمند الگوهای عملیاتی و حکمت آفرین هستیم.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار داشت: دفاع مقدس دانشگاهی انسانساز است که موجب قوی شدن انقلاب در استمرار سیاسی و نظامی شد.
حسنی آهنگر با اشاره به ترور سردار سلیمانی یادآور شد: سردار سلیمانی چهره بین المللی مقاومت و تربیت یافته مکتب ولایت بودند که توانستند گفتمان انقلاب را در منطقه عمق بخشیده و اقتدار منطقهای نظام جمهوری اسلامی را به ارمغان آوردند.
وی گفت: دانشگاه جامع امام حسین (ع) با همکاری سایر نهادهای علمی همایش بیانیه گام دوم را در راستای مطالبه علمی برای تحقق این بیانیه برگزار کرد که پیش از این همایش ۱۴ پیش همایش در ارتباط با این موضوع برگزار شده است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) اضافه کرد: من برداشتم این است که عوارضی پیدا میکنیم که این عوارض زمینه را برای پرشهایی در گام دوم ایجاد نمیکند باید عقلانیت سیاسی حاکم باشد ولی این در ظرف تشکلهای مدنی رخ میدهد.
نظر شما