محمدصادق بصیری روز چهارشنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان افزود: نام استان کرمان در رتبه بندی حوزه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور کشور با هشت درصد در رتبه های پایین قرار گرفته که به این معنی نیست در استان کاری انجام نشده و این امر به علت ندادن گزارش از عملکرد دستگاه های متولی بوده است.
وی با تاکید بر ارائه گزارش عملکرد در حوزه مبارزه با قاچاق اظهار داشت: آمار مبارزه با قاچاق در تمامی کشور مطرح شده لذا باید دستگاه های متولی با ارائه گزارشات، نقاط ضعف و قوت ها را اعلام کنند که نقص ها جبران شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: نظارت مطلوب معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان باید سنجیده شود.
وی ادامه داد: ورود داروهای تقلبی در زمان بروز بیماری های فراگیر فعال می شوند که دستگاه های مربوطه در صورت مشاهده آن را گزارش کنند.
بصیری افزود: مساله بیماری های افاغنه در کمیسیون های مربوطه مطرح و با گزارش معاونت غذا و دارو تکمیل شود.
وی عنوان کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز در شهرستان بم مناسب و به سامان و در شهرستان های سیرجان و جیرفت نارضایتی هایی وجود داشت لذا ریشه این تفاوت ها و مسائل و مشکلات را باید شناسایی کنیم که به صورت قانون درآید.
انبارهای کرمان در سامانه جامع ثبت شوند
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان هم در این نشست گفت: بازرسیها از واحدهای صنفی طی ۱۰ ماهه ابتدای امسال در کشور بیش از ۱۴۰ هزار مورد بوده در حالی که این آمار در استان ۲۵۷ مورد بوده است.
مهدی حسینی نژاد گفت : مجوزهای تمامی انبارها و واحدها در سامانه انبارها باید ثبت شود که به عنوان قاچاق کالا و احتکار به سیستم تعزیرات و دادگستری معرفی نشوند که این اتفاق تاکنون به صورت کامل نیفتاده است.
حسینی نژاد افزود: بر اساس قانون تمامی دستگاه ها باید برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشارکت کنند و در این زمینه از دستگاه ها درخواست کردیم که همکاری داشته باشند و این امر اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه طرح نظارتی تا پایان خردادماه ادامه می یابد گفت: مصوب شده کالاهای موجود در ۳۰ درصد واحدهای صنفی استان کرمان پایش شوند که برای این منظور ۱۱ دستگاه عضو کانون صنفی ازجمله بسیج، سپاه و نهادهای اطلاعاتی با ما همکاری می کنند و این امر موجب کشف کالاهای قاچاق در واحدهای صنفی استان می شود.
نظر شما