حمیدرضا حسنی روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: در گام دوم مرمت بازار قدیمی شاهرود، ۱۵ میلیارد ریال هزینه شد ، این بازار یکی از قدیمی ترین و بزرگترین بازارهای استان سمنان است .
وی با اشاره به اینکه هم اکنون پنج موزه و ۲ مجموعه تاریخی و فرهنگی در شاهرود فعالیت دارند، اظهار داشت: ماندگاری عمارت امیراعظم شاهرود در فهرست بناهای ، موجب غنای شناسنامه فرهنگی این شهر شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود راه اندازی موزه اسناد تاریخی شهر را ضروری دانست و اظهار داشت: تاکنون افزون بر ۲ هزارتن از هنرمندان صنایع دستی به صورت انفرادی و کارگاهی در ۴۸ رشته پروانه فعالیت گرفته اند.
به گفته وی سه اثر از هنرمندان شاهرودی در فهرست جهانی یونسکو ثبت شده و ۲۰ اثر نیز نشان ملی کسب کرده اند.
وی با بیان اینکه فروشگاه صنایع دستی دایمی با مشارکت بخش خصوصی در شهر بسطام راه اندازی شده ، خاطرنشان کرد: صنایع دستی فاخر شهرستان درنمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی تهران از ۲۳ تا ۲۶ بهمن در محل نمایشگاه بین المللی عرضه می شود.
حسنی از مسوولان شهرستان خواست هنگام تشویق کارکنان صنایع دستی شهرستان را هدیه دهند تا رونق بیشتری در این حوزه ایجاد شود.
وی از پیگیری ثبت شهر کلاته خیج به عنوان "شهرملی صنایع دستی" خبر داد و افزود: افزون بر ۹۰۰ تن برای تولید دست بافته های سنتی در این شهر از اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شاهرود مجوز فعالیت گرفته اند.
حسنی به فعالیت ۳۶ اقامتگاه بومگردی ای شهرستان اشاره کرد و گفت: در روستای رضا آباد خارتوران هر اقامتگاه بومگردی، صنایع دستی منطقه را عرضه می کند که این امر موجب اشتغال زایی در این روستا شده است.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد اقامتگاه های بومگردی استان در شاهرود است، افزود: معرفی قابلیت و ظرفیت های شهرستان با برگزاری جشنواره ها میسر می شود که همت مسوولان و مردم را می طلبد.
شهرستان شاهرود در زمینههای مختلف گردشگری از جمله گردشگری عرفانی و طبیعی از قابلیتهای ویژه ای برخوردار است. این شهرستان ۲۴۰ هزار تن جمعیت و ۵۳ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد.
نظر شما