خداداد غریبپور شامگاه چهارشنبه در نشست شورای گفتوگوی بخش خصوصی و دولت استان چهارمحال و بختیاری که با حضور وزیر صمت برگزار شد، افزود: این طرح با هدف شناسایی ظرفیتهای معدنی و سرمایهگذاری در این حوزه تهیه شده است.
وی ادامه داد: در این طرح، تمام اکتشافات ۱۰ درصد مساحت استانها لحاظ شده و با تاکید بر رعایت مسائل زیستمحیطی انجام میگیرد.
غریبپور، طرح آمایش صنایع معدنی را از دیگر طرحهای مهم این وزارتخانه برشمرد و گفت: این طرح و هم طرح جامع اکتشافات معدنی جزو اولویت های سازمان ایمیدرو است.
معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست با اشاره به یکپارچهسازی فعالیتهای حوزه معدن در استانها، اظهار داشت: شورای عالی معادن به همین منظور فعال شده و همه مسائل مرتبط در این شورا قابل طرح و بررسی است.
داریوش اسماعیلی، واگذاری معادن به بخش خصوصی را از دیگر طرحهای این معاونت برشمرد و گفت: هرگونه فعالیت در حوزه معدن و اکتشافات معدنی با رعایت اصل حفاظت از محیطزیست انجام میگیرد.
وی با اشاره به شناسایی مزیتهای استانها در خصوص سرمایهگذاری حوزه معدن، خاطرنشان کرد: این موضوع در خصوص استانهای زاگرسنشین انجام شده و تمام این ظرفیتها شناسایی و در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان وی به مدت ۲ روز به چهارمحال و بختیاری سفر کردهاند.
چهارمحال و بختیاری دارای بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی دارد.
امسال ۴۰ میلیون دلاری کالا از این استان به خارج از کشور صادر شد که تا دی ماه امسال ۴۰ هزار تن کالا به ارزش ۴۰ میلیون دلار به کشورهای مختلف از جمله عراق (بیش از ۷۰ درصد) افغانستان، ارمنستان، هند، ترکیه، رومانی،آذربایجان، پاکستان، ترکمنستان و کویت از گمرک استان صادر شد.
بخش عمده این صادرات همانند سال قبل شامل محصولات تولیدی کاشی و سرامیک، موکت، لوازم خانگی، محصولات فلزی و پلاستیکی، خوراک آبزیان، محصولات کشاورزی و ادوات کشاورزی بوده است.
امسال ۲۰ میلیون دلار کالا شامل مواد اولیه خط تولید به وزن ۲ هزار و ۵۰۰ از کشورهای چین،ایتالیا برای واحدهای تولیدی وارد شده است.
نظر شما