سیلاب افزون‌بر ۴۰ میلیارد ریال به حوزه بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان خسارت زد

زاهدان- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: سیلاب ۲۰ تا ۲۲ دی در استان افزون‌بر ۴۰ میلیارد ریال خسارت به حوزه بهداشت و درمان زیر پوشش این دانشگاه وارد کرد.

 دکتر سید محمد هاشمی شهری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیشترین خسارت وارده این مدت به خانه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بوده است.

وی با اشاره به طرح‌های دهه فجر گفت: همزمان با چهل و یکمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی ۲۵ طرح عمرانی و خدماتی با زیربنای سه هزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتباری بیش‌از ۱۱۰ میلیارد ریال در حوزه تحت پوشش این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: هفت خانه بهداشت، ۶ پانسیون پزشک و ماما، پنج پایگاه اورژانس،یک پایگاه سلامت شهری، یک مرکز جامع خدمات سلامت روستایی، واحد دفع پسماندهای عفونی در بیمارستان حضرت علی اصغر(ع)، بخش روانپزشکی در بیمارستان رازی سراوان، مرکز دندانپزشکی و مرکز مشاوره پیش از ازدواج در میرجاوه و هنرستان بهیاری در سراوان طرح‌های افتتاح شده این دانشگاه را در دهه فجر تشکیل می‌دهند.

 وی افتتاح این طرح‌ها را مبنی بر توسعه سیستم شبکه‌های بهداشت و درمان در روستاها و  مناطق کمتر برخوردار شهری عنوان کرد و افزود: توسعه شبکه‌های بهداشت ودرمان ایران یکی از دستاوردهای منحصر به فرد انقلاب است که تقریبا در هیچ جای دنیا نظیر نداشته است.

دکتر هاشمی با بیان اینکه سامانه ارائه خدمات سلامت از بالاترین ضریب نفوذ در بین نهادهای خدماتی برخوردار است گفت: در دوردست‌ترین روستاها که حتی امکان دارد مدرسه هم نداشته باشند معمولا کادربهداشت و درمان حضور دارند و این سیستم و شبکه وسیع خدمت رسانی از دستاوردهای بزرگی بوده که پس از پیروزی انقلاب در کشور و استان ما رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین دستاوردها پس از پیروزی انقلاب در کشور، پیشرفت‌هایی بود که در حوزه سلامت به وجود آمده است گفت: این پیشرفت‌ها مرهون تلاش‌های همه جانبه کادر پزشکی و همه کسانی که نظام سلامت را مورد حمایت قرار داده‌اند  است.

ریس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: نگاه به سال‌های آغازین پس از پیروزی انقلاب و پیش از آن نشان می‌دهد، که مجبور بودیم برای درمان به سایر استان‌های برخوردار سفر کنیم ولی هم‌اینک شاهد توسعه علوم و تجهیزات پزشکی در استان سیستان و بلوچستان هستیم.

وی تصریح کرد: پیش از انقلاب در بسیاری از مراکز بهداشتی و درمانی کشور، پزشکان، کارشناسان، پیراپزشکان و کادر درمانی از کشورهایی چون بنگلادش، هندوستان و پاکستان حضور داشتند و در حقیقت کادر پزشکی کشور متشکل از پزشکان خارجی بود اما امروز در زمینه تربیت نیروی انسانی پزشکی به خود اتکایی و خود کفایی رسیده‌ایم و در سیستان و بلوچستان پزشکان ایرانی و بومی مستقر هستند.

هاشمی از انجام نخستین عمل جراحی کاشت حلزون در سیستان و بلوچستان همزمان با دهه فجر خبر داد و افزود: نخستین عمل جراحی کاشت حلزون در مرکز کاشت حلزون و شنوائی سنجی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با دهه فجر در این دانشگاه انجام شد.

وی افزود: امروز شاهد ورود سیستان و بلوچستان به عرصه جدید و نوینی از توانمندی‌های علمی و خدماتی در حوزه سلامت بودیم و به زودی تعداد دیگری از فرزندان ناشنوای ما بدون نیاز به عزیمت به سایر نقاط کشور و در همین استان نعمت شنوایی خود را باز می‌یابند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha