محمدرضا علیمرادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نتایج و دادههای حاصل از این سرشماری در برنامه ریزی و انجام اقدامات حفاظتی و احیای زیستگاه حیات وحش استفاده خواهد شد.
وی افزود: وسعت مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست در سیستان و بلوچستان، بیش از یک میلیون و ۵۸۵ هزار هکتار است که این رقم حدود ۸.۵ درصد از وسعت کل استان را تشکیل میدهد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مناطق و زیستگاههای تحت مدیریت این اداره کل شامل اکوسیستم های متنوعی از قبیل جنگل، کوه، دشت، دریا باعث تنوع بی نظیر ژنی در استان شده است.
وی افزود: در مناطق تحت مدیریت سیستان و بلوچستان شامل چهار اثر طبیعی ملی، چهار منطقه حفاظت شده، چهار منطقه شکار ممنوع و یک پناهگاه حیات وحش وجود دارد.
علیمرادی بیان کرد: گونه های شاخص سیستان و بلوچستان از جمله تمساح مردابی، سنجاب بلوچی، پلنگ و خرس سیاه در کنار سایر گونههای جانوری همچون کل و بز، قوچ و میش، جبیر، گربه جنگلی، کاراکال و گربه شنی ویژگی خاصی را به تنوع زیستی استان بخشیدهاند.
وی افزود: در بین پرندگان نیز میتوان به جیرفتی، دراج، هوبره، زاغ بور، فلامینگو، پلیکان خاکستری، باکلان، انواع پرندگان شکاری از جمله شاهین، بحری، بالابان، عقاب طلایی و عقاب ماهیگیر اشاره کرد که در سیستان و بلوچستان زیست میکنند.
نظر شما