رییس اداره فرهنگ وارشاد شهرستان ری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح در چهارمین دوره خود قرار دارد و شهرستان ری نیز ازمیان ۱۸۰ شرکت کننده در بین پنج شهر نهایی برای کسب پایتختی کتاب انتخاب ودر نهایت عنوان شهر خلاق در حوزه کتاب وکتابخوانی را کسب کرد.
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم پایانی ششمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از شهرری به پاس فعالیتهای گسترده و نوآورانه در حوزه کتابخوانی تجلیل و لوح شهر برگزیده و خلاق را به حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری اهدا کرد.
حسن صفوی خاطر نشان کرد: آثار ارائه شده در سه بخش محتوایی، تبلیغی ترویجی وجام باشگاه کتابخوانی بود که به دبیرخانه جشنواره ارائه شد وپس از بررسی آثار در حوزه های مختلف شهرهای برتر معرفی شدند
وی با اشاره به اینکه ۲۴۰ باشگاه کتاب خوانی در این دوره به شهرستان ری افزوده شده است، افزود: ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در این شهرستان در این جام شرکت کردند که این آمار نسبت به مشابه سال قبل که ۸۰۰ نفر بود رشد چشمگیری داشته است.
این مسئول اضافه کرد: کتابها بین حلقه های ۱۰ نفره توزیع و بعد از مطالعه، مطالب خلاصه نویسی شده و به دبیرخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل داده شد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری یادآور شد: کتاب و کتابخوانی در بین دانش آموزان مدارس، آنها را از خطرات و آسیب های اجتماعی دور می کند و باید در این زمینه سرمایه گذاری بیشتری انجام گیرد.
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری از ابتدای سال ۱۳۹۸ با تشکیل دبیرخانه ای مستقل برای رویداد پایتخت کتاب ایران، بیش از ۲۰۰ برنامه شامل تاسیس کتابخانه، اقدامات زیربنایی و برنامه های توسعه ای و ترویجی در حوزه کتابخوانی با مشارکت ادارات، نهادها، بخشداری ها و دهیاری ها انجام داد و برنامه های نیز برای سال آینده در نظر گرفته است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد و پنج بخش مرکزی، کهریزک، فشاپویه، خاوران و قلعه نو است.
نظر شما