دکتر هاله حامدی فر روز دوشنبه در بازدید وزیر کشور از شرکت تولیدی تحقیقاتی سیناژن در شهرک صنعتی سیمین دشت فردیس البرز افزود: قیمت داروهایی که در این مجموعه تولید می شود نسبت به برند اصلی پایین تر است اگر دارو وارد بازار نشده بود بیمه باید با قیمت بالاتر دارو را تحت پوشش قرار می داد.
وی اضافه کرد: اگر داروهای سیناژن تولید نشده بود دولت باید یک میلیارد دلار بیشتر هزینه می کرد در مجموع طی هشت سال گذشته میزان صرفه جویی ارزی حاصل از ورود داروسازی سیناژن به باراز کشور ۳.۶ میلیارد دلار بوده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته یک میلیارد دلار صرفه جویی ارزی برای کشور داشته، اظهار داشت: تا پایان سال ۹۸ این رقم به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار خواهد رسید در این شرایط و مشکلاتی ارزی کشور دارد این دستاورد بزرگی است.
مدیرعامل شرکت تولید دارویی و تحقیقاتی سیناژن در شهرک صنعتی سیمین دشت فردیس گفت: سال گذشته حدود ۶۳۰ هزار بیمار صعب العلاج مصرف کننده داروهای این شرکت بودند زیرا این بیماران قبل از آن داروهای وارداتی استفاده می کردند.
حامدی فر افزود: نگاه ما فقط به بازار ایران نیست و بلکه به بازارهای دنیا است به همین دلیل برای ورود به بازارهای دنیا نیاز است که استانداردهای آنها را رعایت کنیم.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد صادرات دارویی کشور متعلق به گروه سیناژن است که به اقصی نقاط دنیا هم نماینده و نیز صادرات انجام می شود،گفت: به عنوان مثال دارو برای درمان بیماران ام اس روسیه تامین می شود.
وی افزود: اکنون بیش از ۱۰۱ هزار بیمار مبتلا به بیماری خاص با مرکز حمایت از بیمار گروه دارویی سیناژن در تماس هستند و به صورت ۲۴ ساعته سوالات و مشکلات خود را مطرح کرده و پاسخ مناسب را از متخصصان داروسازی و پرستاران مجرب دریافت می کنند.
مدیرعامل شرکت تولید دارویی و تحقیقاتی سیناژن در شهرک صنعتی سیمین دشت فردیس گفت: داروها ی تولید شده برای بیماران سرطانی،ام اس،پوکی استخوان ، ناباوری ، هموفیلی و نارسائیهای کلیوی مورد استفاده قرار می گیرد.
اکنون ۱۷قلم دارو در این شرکت تولید می شود.
نظر شما