مهرزاد لطفی روز دوشنبه با اشاره به گستره پهناور خدمات حوزه سلامت فارس، افزود: با توجه به توانمندی های این مجموعه و جایگاه فارس به عنوان قطب پزشکی کشور در بسیاری عرصه های مهم حوزه سلامت عمومی، توسعه این خدمات نه تنها تلاشی برای مردم استان فارس، بلکه گامی به سوی خدمت رسانی به مردم دیگر مناطق کشور، به ویژه استان های جنوبی است.
افزوده شدن ۱۹۴ تخت بیمارستانی و ویژه به حوزه سلامت فارس در بهار انقلاب اسلامی
لطفی این پروژه ها را شامل افزوده شدن ۱۲۶ تخت بیمارستانی، ۶۸ تخت ویژه شامل مراقب های ویژه قلبی و مغزی کودکان و نوزادان، دو خانه بهداشت، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، دو پایگاه سلامت، یک پایگاه بهداشتی، یک مرکز بهداشتی درمانی روستایی، ۱۰ خانه پزشک، یک پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی، یک بخش اورژانس، یک پایگاه هوایی اورژانس، سه پایگاه جاده ای اورژانس، راه اندازی یک آزمایشگاه، تکمیل و تجهیز ۱۵ بخش بیمارستانی، افتتاح یک بیمارستان ۱۰ تخت خوابی، سه کلینیک ویژه و تکمیل ت هایو تجهیز ساختمان مرکز پیام عنوان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحقق سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب، توسعه تعامل دانشگاه با دیگر نهادها، حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم و توسعه رویکردهای تعاملی و مشورتی را از اهداف مهم این مجموعه خواند که با تدوین و پیاده سازی برنامه های عملیاتی مهم در عرصه های هشت گانه معاونت های دانشگاه، در حال انجام است.
خدمات رسانی هزار خانه بهداشت در توسعه سلامت فارس
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از خدمات رسانی هزار خانه بهداشت دراستان فارس خبر داد و دستاوردهای مجموعه دانشگاه را در طی ۴۱ سال پس از پیروزی انقلاب تشریح کرد .
وی با بیان اینکه دست اندرکاران حوزه سلامت همه تلاش خود را به کار بسته اند تا هر روز خدمت جدیدی با کیفیت بالاتری به مردم، به عنوان مخاطبان حقیقی عرصه خدمت ارائه شود، افزود: دستاوردهای مجموعه این دانشگاه به طور کلی، در هشت حوزه معاونتی شامل درمان، بهداشت، آموزش، فرهنگی و دانشجویی، تحقیقات و فناوری، غذا و دارو، توسعه مدیریت و منابع، همچنین حوزه بین الملل، در حال ارائه است و آمارها از رشد قابل توجه خدمات در این عرصه های هشت گانه خبر می دهد.
لطفی ادامه داد: این در حالیست که این مجموعه گسترده، از پشتوانه ای قوی در عرصه پزشکی برخوردار بوده و همواره مورد توجه مردم ایران و حتی کشورهای منطقه، برای دریافت خدمات پزشکی بوده است که موجب شده تا با توان بیشتری در تحقق اهداف روبه جلو، گام برداریم.
شتاب چرخه سلامت فارس با اتکا به طرح تحول نظام سلامت
او طرح تحول نظام سلامت را نیز عامل افزایش شتاب بیشتر به چرخه خدمت رسانی در حوزه سلامت فارس دانست و گفت: در سال های اخیر این طرح موجب گسترش بیشتر عرصه های ارائه خدمت شده است و توانسته حرکتی را که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در جهت افزایش دسترسی مردم تمام مناطق به خدمات سلامت آغاز کند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تنها در عرصه بهداشت، اکنون استان فارس با پیشتازی در کشور، موفق به راه اندازی حدود هزار خانه بهداشت شده و این در حالیست که تا سال ۵۷، تنها ۲۵۸ خانه بهداشت در استان فعالیت داشت.
دکتر لطفی افزایش بیماریابی به ویژه در زمینه بیماری های غیرواگیر به عنوان معضل مهم عرصه سلامت بین المللی را از دیگر اولویت های بهداشتی مجموعه سلامت فارس خواند که در این زمینه نیز فارس توانسته است پیشتازی خود را در زمینه شناسایی و مراقبت از این گروه بیماران، به اثبات برساند.