شهر تهران نیازمند ۲۲ هزار کلاس درس جدید است

تهران-ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به وضعیت نامناسب فضای آموزشی در پایتخت گفت: این شهر نیازمند ۲۲ هزار کلاس درس جدید است.

عبدالرضا فولادوند روز شنبه در آیین افتتاح مدرسه خیرساز دخترانه «مولود اسلامیه» در منطقه ۸ پایتخت اظهارداشت: حدود ۸ هزار کلاس درس نیاز به تخریب و حدود ۷هزار کلاس درس در شهر تهران نیاز به مقاوم سازی دارد که با توجه به وضعیت اقتصادی کشور با مشکلاتی در این حوزه مواجه هستیم.
فولادوند افزود: میانگین تراکم دانش‌آموزی در کلاس‌های درس شهر تهران، ۳۳ نفر است در حالی که این میانگین در کشور ۲۴ نفر است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: بزرگترین امید ما خیران مدرسه‌ساز هستند، آنان حدود ۵۰ درصد بار آموزش و پرورش را با تعهد ۱۰۰ درصدی یا با تعهد مشارکتی بر دوش می‌کشند و این کار قابل تقدیر است.
وی افزود: اگر خیرین مدرسه‌ساز نبودند، وضعیت فضای آموزشی بسیار نامناسب‌تر از شرایط فعلی بود، پول داشتن به تتهایی کافی نیست دل داشتن است که انسان را به این کار بزرگ سوق می‌دهد.
فولادوند گفت: انسان‌سازی، تعلیم و تربیت و حمایت از بهترین سرمایه‌های جامعه و نیروی انسانی افتخار بزرگی است و افرادی که پا به عرصه تعلیم و تربیت و ساخت و ساز مدرسه گذاشتند برای همیشه زنده و جاوید خواهند ماند.
وی افزود: با تلاش‌های مجمع خیرین مدرسه‌ساز، کمک‌های شهرداری تهران در بحث تغییر کاربری‌ها و با تلاش‌های رئیس شورای آموزش و استاندار تهران، تحولاتی در بحث فضای آموزشی اتفاق خواهد افتاد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، اولویت این نهاد را پایان دادن به پروژه‌های مشارکتی با خیرین عنوان کرد و گفت: پروژه‌هایی در شهر تهران هست که خیرین به تعهدشان عمل کردند اما ما به دلیل مشکلات مالی دولت، نتوانستیم به تعهدمان عمل کنیم. 
فولادوند افزود: وضعیت تهران در طول ۲۰ سال گذشته به این جایگاه رسیده و سریعا نمی‌توانیم این وضعیت را تغییر دهیم و امیدواریم با تغییر کاربری فضای نامناسب وضعیت تهران بهبود یابد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از خیرین مدرسه مولود اسلامیه ابراز امیدواری کرد: ویژگی‌های معماری این مدرسه بهترین الگو برای مدارس پایتخت باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: مدرسه مولود اسلامیه به پیشنهاد خیرین به صورت هیات امنایی و تحت نظارت خیرین اداره خواهد شد و امیدوارم بتوانیم علاوه بر الگوی جدیدی از ساخت و ساز، از نوع مدیریت این مدرسه نیز به عنوان الگو بهره‌مند شویم.
فولادوند با اشاره به درگذشت خیر مدرسه‌ساز مرحوم امیروفایی گفت: او منزل خود را به آموزش و پرورش اهدا و به مدرسه تبدیل کرده بود و خود در سرایداری زندگی می‌کرد و هر روز مدرسه و دانش آموزان را می‌دید و از این کار شوق و ذوق بسیاری داشت و باید برای او طلب مغفرت کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با گرامیداشت یاد مرحوم محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز افزود: وی سال گذشته در دهه مبارک فجر در کلنگ زنی و افتتاح مدارس در تهران و دورترین نقاط کشور حضور داشت و بنیادی را در کشور بنا کرد که در دنیا بی‌نظیر است و به عنوان الگو از آن بهره‌مند می‌شوند.
به گزارش ایرنا، آیین افتتاح مدرسه خیرساز دخترانه «مولود اسلامیه» روز شنبه با حضور محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، علی شهری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران و جمعی دیگر از مسئولان و خیرین مدرسه‌ساز در منطقه ۸ پایتخت برگزار شد.
این مدرسه در چهار طبقه با ۶ کلاس درس، کتابخانه، نمازخانه، آزمایشگاه، سالن چند منظوره، در یکهزار و ۵۰ مترمربع زیربنا و ۴۳۲ متر مربع مساحت با اعتبار بیش از ۳ میلیارد تومان اعتبار توسط عبدالحامد و محمدتقی معتمدیان به نام مادر ایشان مولود اسلامیه به بهره‌برداری رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha