احمد ریواده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاثیر فضای مجازی در فعالیتهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات غیرقابل اجتناب است با این حال فعالیتهای میدانی و فیزیکی نامزدها بیشتر به حضور در مساجد، مراسم و دیدار با مردم محلات و روستاهای حوزه انتخابیه اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: نامزدها در این جلسات برای طرح دیدگاههای خود به گفت و گو با مردم میپردازند و در این راستا هر شب مجوزهای بسیار برای برگزاری همایشها و دیدارهای رودرروی نامزدها در مساجد و فضاهای سرپوشیده شهری و روستایی صادر میشود.
وی به تخلفات احتمالی در تبلیغات انتخاباتی اشاره کرد و گفت: برای برخورد با تخلفات در فضای مجازی کمیته پیگیری جرایم انتخاباتی در دادگستری خراسان رضوی تشکیل شده و شیوه نامه برخورد با این تخلفات در این کمیته پیگیری میشود.
ریواده افزود: دامن زدن به مطالباتی که خارج از اختیارات نمایندگی باشد یا امکان اجرا نداشته باشد در تبلیغات این دوره بسیار محدود شده است و براساس گزارشهای دریافتی از سوی دستگاه قضایی و ستاد انتخابات، کمترین تخلفات در این خصوص مشاهده شده است.
وی ادامه داد: تبلیغات میدانی و در فضای شهری طی روزهای آخر تبلیغات انتخاباتی اوج میگیرد و نامزدها تمام تلاش خود را برای تبلیغات فیزیکی و میدانی به روزهای آخر موکول میکنند.
وی گفت: فضای لازم برای تبلیغات در شهر از سوی شهرداری مشهد در نظر گرفته شده و ۱۳ گروه از سوی شهرداری این شهر نیز برای امحای تبلیغات غیرمجاز فعالیت دارند.
اهداف غیرانتخاباتی برخی انصراف دهندگان
معاون فرماندار مشهد افزود: از آغاز فرایند انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد و کلات که بیش از ۵۰۰ داوطلب نامزدی ثبت نام کرده بودند تاکنون ۶۹ نفر انصراف دادند و از روز ۲۲ بهمن و اعلام اسامی ۳۳۳ نامزد نمایندگی در این حوزه انتخابیه تاکنون شمار نامزدهای موجود به ۳۱۷ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: از آغاز فرایند انتخابات و پس از ابلاغ قانون شفافیت مالی نامزدهای انتخاباتی، برخی از داوطلبین نامزدی نمایندگی در فراخوانها و فرایند یاد شده مشارکت نداشته و برای انجام این امور به فرمانداری مراجعه نکرده و شماره حساب ارائه نکردند لذا از همان ابتدا مشخص بود این افراد قصد حضور جدی در انتخابات ندارند.
وی گفت: به نظر میرسد هدف آنان، تایید صلاحیت شدن و انگیزههای شخصی بوده است با این حال نمیتوان دلایل قطعی برای این انصرافها اعلام کرد.
تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که از بامداد پنجشنبه ۲۴ بهمن ماه آغاز شده است تا ۲۴ ساعت قبل از انتخابات ادامه دارد.
۱۸ نفر از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را نمایندگان خراسان رضوی در خانه ملت تشکیل میدهند.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد.
حوزه انتخابیه مشهد و کلات با ۳.۵ میلیون نفر جمعیت و پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی، بزرگترین حوزه انتخاباتی از نظر شمار جمعیت و تعداد نمایندگان در میان ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی محسوب میشود.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند در سراسر کشور برگزار میگردد.
نظر شما