به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر هادی سلیمانپور در پیامی به سیوسومین جشنواره بینالمللی خوارزمی که روز دوشنبه در آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان این جشنواره ارایه شد، اظهارکرد: قرن هاست که ارتباط بین منطقه اکو، با جریان دانش و علم و همچنین هنر و تجارت تقویت میشود، این عناصر یکپارچه به عنوان شریانهایی برای اتصال برخی شهرهای مهم منطقه از جمله سمرقند، بخارا، قندهار، لاهور، نیشابور، ری و استانبول عمل کرده اند. ضمن اینکه نقش های محوری را در راستای تقویت ثروت و قدرت، رونق پیشرفت، موفقیت، شکوفایی و همکاری در منطقه ایفا میکنند.
وی افزود: آشنایی با دانشمندان و هنرمندان بزرگ ما به همراه چهرههای برجسته تجاری که به عنوان پیام رسانان صلح، پیشرفت و رفاه در منطقه سفر کردهاند، مردم منطقه را در شناسایی و درک ارزشها و توانمندیهای مشترک خود یاری کرده است.
سلیمانپور گفت: میراث چشمگیر پیشینیان منطقه، موجب حفظ این ارتباط سالم و تحقق بخشیدن به نقش آشکار و چشمگیر علم و نوآوری در یکپارچگی پایدار بر اساس ارزشهای مشترک است.
وی بیان کرد: در ایران برای بزرگداشت و یاد ابوجعفر محمد بن موسی خوارزمی ( جشنواره بینالمللی خوارزمی ) علاوه بر شناسایی و تقدیر از نقش بسیار مهم دانشمندان برجسته به منظور تولید ثروت و قدرت، توسعه اطلاعات و فناوری و همچنین پیشرفت پایه گذاری شده است.
دبیرکل سازمان اکو ضمن تبریک به برگزیدگان این دوره از جشنواره گفت: یقین دارم این جشنواره معتبر موجب تشویق و ایجاد انگیزه جدی برای تلاشهای آینده برگزیدگان این دوره در زمینه های مرتبط با علم و فناوری خواهد شد.
صبح امروز (دوشنبه) از ۱۵ طرح برگزیده سی و سومین جشنواره بینالمللی خوارزمی با حضور رییس جمهوری، وزیر علوم و معاون علمی رییس جمهور تجلیل شد. از میان ٣٢٨ طرحی که امسال به دبیرخانه جشنواره ارایه شده است، ١٠ طرح داخلی و ۵ طرح خارجی به عنوان طرح برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
نظر شما