۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۲:۰۵
کد خبرنگار: 2220
کد خبر: 83678469
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

 بهره‌برداری از آزمایشگاه خوردگی فولاد اکسین خوزستان باحضور وزیر نفت

اهواز - ایرنا- بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت شامگاه دوشنبه به همراه جمعی از مدیران شرکت فولاد و شرکت ملی نفت ایران از خط تولید فولاد اکسین خوزستان بازدید و فاز نهایی آزمایشگاه خوردگی این شرکت را افتتاح کرد.

به گزارش ایرنا وزیر نفت شامگاه دوشنبه در نخستین روز از سفر دوروزه خود به خوزستان به همراه جمعی از مدیران فولادی و شرکت ملی مناطق نفت ایران از خط تولید ورق های عریض و ورقهای API ( مورد استفاده در صنایع نفت و گاز) شرکت فولاد اکسین خوزستان بازدید کرد.

وزیر نفت پیش از این نیز با جمعی از مدیران فولاد و نفت در نشستی تخصصی درخصوص صنعت فولاد و تولید ورق های API حضور یافت.

 همچنین با حضور زنگنه فاز نهایی آزمایشگاه خوردگی شرکت فولاد اکسین خوزستان به بهره برداری رسید.

ساختمان آزمایشگاه خوردگی فولاد اکسین متشکل از آزمایشگاه مکانیک، متالوگرافی و خوردگی فلزات است که عملیات ساخت آن از خردادماه سال جاری طبق برنامه و با بکارگیری پیمانکاران داخلی در راستای ارائه محصولات با کیفیت و مطابق استانداردهای صنایع مصرف کننده شروع شد و در ۱۵ شهریور ماه امسال اولین نمونه ورق در این آزمایشگاه تحت آزمایش قرار گرفت.

ظرفیت کاری آزمایشگاه خوردگی فلزات در هر نمونه آزمون بر اساس استاندارد، دارای ابعاد ۲۰.۱۰۰ میلی متر بوده که نمونه ها در روش تست HIC به مدت ۹۶ ساعت و در روش تست SSCC به مدت ۷۲۰ ساعت تحت آزمایش قرار می گیرند.

امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در این خصوص در جمع خبرنگاران اظهار داشت : با توجه به شرایط به وجود آمده در اثر تحریم های اقتصادی و عدم ارائه ضمانت نامه توسط شرکتهای خارجی، ریسک تامین و انجام خدمات توسط این شرکتها بالاتر رفته است.

وی افزود : اکنون به منظور جلوگیری از خروج ارز از کشور و حمایت از تولید داخلی در سال حمایت از رونق تولید و همچنین حمایت بیشتر از شرکت های دانش بنیان، نسبت به نصب و راه اندازی آزمایشگاه خوردگی به صورت استعلام از شرکت های داخلی اقدام شده که این موضوع سبب صرفه جویی ۹۰ درصدی ارز نسبت به مشابه خارجی آن شده است.

مدیر عامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با بیان اینکه خوردگی یک واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی بین یک ماده، معمولاً یک فلز و محیط اطراف آن است که موجب تخریب ماده و خواص آن می شود ، افزود: هزینه مستقیم خوردگی در تمام کشورهای جهان بین سه تا چهار درصد درآمد ناخالص داخلی است؛ این امر نشان می دهد که با به کار بردن موثرتر تکنولوژی های موجود و اعمال تکنیک های دقیق مدیریت خوردگی می توان جلوی بخش قابل توجهی از این هزینه ها را گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha