۲۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۳
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 83679221
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرهنگ‌های غلط حاکم بر جامعه باید اصلاح شود

۲۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۳
کد خبر: 83679221
فرهنگ‌های غلط حاکم بر جامعه باید اصلاح شود

سنندج- ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: در حوزه‌های مختلفی بویژه در تایید و رد صلاحیت نامزدهای انتخابات فرهنگ غلطی در جامعه حاکم شده که باید اصلاح شود.

آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی روز سه شنبه در یکصد و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان با اشاره به اینکه بحث فرهنگ در حل معضلات استان تاثیرگذار است، اظهار داشت: جای گله مندی و تاسف است که تعدادی از مدیران عضو شورای فرهنگ عمومی استان به چنین جلسه مهمی اهمیت نمی‌دهند و در آن شرکت نمی‌کنند.  

وی با بیان اینکه چندین مورد گزارش در ارتباط با اینکه تعدادی از مدیران در ادارات از شرکت نکردن در انتخابات سخن می‌گویند، به ما رسیده است، افزود: مدیری که به دیگران می گوید در انتخابات شرکت نکنید در صورتی که این سخن او ثابت شود یک ساعت لیاقت مدیر بودن را ندارد و باید عزل شود چون این افراد با چنین سخن‌انی نشان می‌دهند به نظام معقتد نیستند و علیه نظام کار می‌کنند.

آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: در رد و تایید صلاحیت‌ها نامزدهای انتخابات باید فرهنگی بر جامعه حاکم باشد که در صورت تایید داوطلب دارای مشکل اعم از فساد مالی و اخلاقی، مردم واکنش نشان می‌دادند و دلیل آن را جویا می‌شدند.  

نماینده ولی فقیه در استان کردستان تاکید کرد: فرهنگ غلطی حاکم شده و مردم بیشتر خواهان دلیل رد صلاحیت‌ها و تایید این افراد که مشکل داشتند، هستند و این نگاه اشتباه باید اصلاح شود.  

آیت الله حسینی شاهرودی اظهار داشت: پلیس می‌خواهد با خلافکاری برخورد کند مردم برای نجات او  تلاش می‌کنند و این فرهنگ غلطی که در جامعه ما ایجاد شده است.

وی در خصوص قاچاق کالا با طرح این سوال که جامعه با قاچاق مبارزه یا همکاری نمی‌کند، گفت: اگر عموم جامعه با قاچاق مبارزه می‌کرد نه دانه درشت و نه ریز در این حوزه نمی‌توانستند فعالیت کنند.  


 

رشد سه برابری استقبال کردستانی ها از اکران فیلم های جشنواره فجر

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان به مهمترین برنامه‌های فرهنگی و هنری استان در یک ماه اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: شرکت گسترده مردم در مراسم چلمین روز شهادت سردار سلیمانی، رونمایی از پوستر جشنواره مولودی خوانی هه تاو و افتتاح پنج کانون فرهنگی و هنری مساجد از جمله برنامه های فرهنگی در استان بوده است.  

عبید رستمی از دیگر برنامه های فرهنگی و هنری استان را اکران همزمان فیلم‌های جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در سینما بهمن سنندج اعلام کرد و گفت: نسبت به سال گذشته سه برابر استقبال عمومی از فیلم های این جشنواره شد.  

وی با بیان اینکه سه هزار و ۵۰۰ دانش آموز نواحی حاشیه شهر سنندج فیلم های بخش کودک و نوجوان این دوره از جشنواره را تماشا کردند،  افزود: هزینه‌ برگزاری مراسم افتتاح این جشنواره به سیل زدگان سیستان و بلوچستان اهدا شد.  

رستمی یادآور شد: جنگ بزرگ موسیقی با عنوان دیاری ریبندان به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی،  اهدای کتاب به ۴۱ کتابخانه روستایی استان و اقدام برای تحت پوشش  بیمه قرار گرفتن ۲۰۴ فعال قرانی از دیگر برنامه های این اداره کل است.  

وی اضافه کرد: آغاز عملیات احداث سینما سقز، برگزاری پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر و جشنواره میراث و رسانه هم از دیگر برنامه های اجرا شده یک ماه اخیر در استان کردستان است.  

انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های کردستان

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: مهمترین عامل قاچاق کالا در جامعه ما به کارهای فرهنگی و تبلیغی بر می گردد چون به حدی نبوده که تاثیرگذار باشد.  

علی خداویسی افزود : اگر قرار است در این حوزه کار بنیادی انجام شود باید ابتدا روی  فرهنگ جامعه کار شود و این مهم هم با آشناساختن کودکان و نوجوانان با مقوله قاچاق امکان پذیر است البته علیرغم مقابله و مبارزه هایی که با قاچاق محصولات سلامت محور می شود همچنان شاهد وجود این محصولات در بازار هستیم.  

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان تاکید کرد: با مقابله نمی‌توان با قاچاق برخورد کرد و  بهترین راهکار در این زمینه پیشگیری است.  

خداویسی به طرح پیشنهادی فرهنگی این کمیسیون برای مقابله با قاچاق گفت: تشکیل اتاق فکر، تشویق و حمایت از تولیدات و فعالیت های فرهنگی همسو با اهداف و سیاست ها و ماموریت های کمیسیون، تعامل و ارتباط با دستگاه‌های فرهنگی و انعقاد تفاهم نامه همکاری با وزارت آموزش و پرورش با رویکرد دانش آموز محوری از جمله برنامه های پیشنهادی ما است.  

وی یادآور شد: انعقاد تفاهم نامه همکاری با کانون پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، فرهنگیان و  جهاد دانشگاهی از دیگر برنامه های ما است ضمن اینکه تاکید بر مفهوم مبارزه با قاچاق، تاکید بر مصرف کالای ایرانی و تاکید بر برندسازی محصول ایرانی از محورهای این طرح پیشنهادی است.  

بروشور منکرات و معروفات انتخابات در ستادهای انتخابات توریع شد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: منکرات و معروفات انتخابات در قالب بروشورهایی تهیه و در ستادهای انتخاباتی نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سطح استان توزیع شده است.  

محمود الله مرادی با بیان اینکه تمام کسانی که از نظام اسلامی ایران حقوق می گیرند باید بیش از دیگران دلسوز این نظام باشند،  اضافه کرد: برخی از مسوولان استان نسبت به حضور پرشور مردم در انتخابات بی تفاوت هستند و این آسیب زا است.  

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان یادآور شد: اگر بخواهیم شورای فرهنگ عمومی قوی و کارآمدی داشته باشیم باید فرهنگ مدیران در اهمیت قائل شدن برای کار فرهنگی درست شود.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha