۲۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۱۴
کد خبرنگار: 907
کد خبر: 83679447
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

استاندار خراسان شمالی: دفاتر بازاریابی برون مرزی ایجاد شود

بجنورد- ایرنا- استاندار خراسان شمالی گفت: برای رونق اقتصادی استان نیاز است که دفاتر بازاریابی معرفی کاهای این دیار و همچنین ارائه خدمات برون مرزی در کشورهای همسایه ایجاد شود.

محمدعلی شجاعی روز سه شنبه در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرانی، صنایع و معادن، کشاورزی  استان اظهار داشت:  باید فروشگاه‌های دائمی به منظور معرفی و فروش کالاها و محصولات این استان در بازارهای هدف صادراتی در برخی کشورها راه‌اندازی شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر احصای اموری که در اداره ها و دستگاه های دولتی برای ارائه به بخش خصوصی وجود دارد تاکید کرد و گفت:باید مدیریت دستگاه های اجرایی کوچک و محدود شود.

وی افزود: همچنین بخش خصوصی مسائل و مشکلاتی که در زمینه تولید دارد به صورت مصداقی شناسایی کند، مشکلاتی که در ارتباط با اداره ها است سریع برطرف شود.

شجاعی با بیان اینکه نقش اتاق بازرگانی  به عنوان مشاور دستگاه های اجرایی است،  افزود: هم اکنون سرمایه گذاران به نوعی به پیکره دولت متصل شده اند به این دلیل با مشکلاتی که برای دولت ایجاد می شود آنان نیز تحت تاثیر قرار می گیرند.

وی افزود: بخش خصوصی باید تلاش کند تا با مدیریت در به هم ریختگی هایی که برای کشور در تحریم ها ایجاد می شود دچار مشکلات اساسی نشوند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی از ایجاد دو دفتر بازاریابی کالاها و خدمات استان در ترکیه و قزاقستان خبر داد و گفت: این دفتر با هدف توسعه تجارت استان ایجاد شده است و به صورت مستقیم با اتاق در ارتباط هستند.

سعید پورآبادی افزود: همچنین دفتر «تولید فکر اقتصادی» نیز در این اتاق تشکیل شده است.

در این جلسه تعدادی از تجار، تولید کننده ها مسایل و مشکلات خود ر ا مطرح کردند.

در ۹ ماهه امسال، ۲۴۵ هزار و ۴۰۰ تن کالا به ارزش ۷۴ میلیون دلار از استان صادر شده است که این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه پارسال از لحاظ ارزش ۷.۷ درصد رشد ولی از لحاظ وزنی ۵.۸ درصد کاهش داشته است.

سهم صادرات خراسان شمالی به افغانستان ۲۴ درصد است که بیشترین سهم صادرات استان را به خود اختصاص داده است.

پس از افغانستان کشورهای هند با ۱۸ درصد و چین با ۸ درصد بیشترین سهم صادراتی استان را به خود اختصاص داده اند.

خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست.

سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.

سهم این استان در حوز کشاورزی بیش از میانگین کشور است اما در حوزه صنعت و خدمات پایین تر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha