۳۰ بهمن ۱۳۹۸، ۸:۱۷
کد خبرنگار: 1015
کد خبر: 83680298
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

انتخابات و انتخاب خوب

۳۰ بهمن ۱۳۹۸، ۸:۱۷
کد خبر: 83680298
انتخابات و انتخاب خوب

گناوه - ایرنا - آزمون مهم و سرنوشت ساز دیگری پیش روی ملت و کشور است، انتخاباتی که قبولی و سرافرازی آن با حضور پرشور و حداکثری مردم و با انتخاب کاندیداهای خوب رقم خواهد خورد.

این ۲ اتفاق به هم پیوسته حضور پرشور و انتخاب خوب در روز ۲ اسفند ماه، همانند راهپیمایی حماسی مردم در یوم الله ۲۲ بهمن دشمنان و بدخواهان نظام را بار دیگر مایوس و ناکام خواهد کرد  و نام ایران در جهان سربلند و سرافراز خواهد ماند.

مشارکت ملت ایران در تمامی عرصه‌ها بیانگر بیداری، هوشیاری و علاقه‌مندی به آینده و سرنوشت خویش است و یکی از این عرصه‌های مهم، مشارکت در انتخابات است که علاوه بر تعیین سرنوشت خود، آگاهی سیاسی ایرانیان را به سایر ملت‌ها و قدرت های جهان نشان خواهد داد.
در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه ارکان قدرت  بصورت مستقیم و غیر مستقیم متکی بر آرای ملت است و به همین دلیل انتخابات از ابتدا اهمیت داشته و از ارکان مردم سالاری دینی محسوب می‌شود.

همانگونه که حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای چندین دوره انتخابات موجب افزایش پشتوانه مردمی و اعتماد بین آنان و مسئولان است و به ثبات و اقتدار نظام جمهوری اسلامی انجامیده در دوره یازدهم هم با  مشارکت آنان  سرنوشت سیاسی خود را به عنوان مهم‌ترین نماد مردم سالاری رقم خواهند زد. 

انتخاب بر خلاف انتصاب یک حق همگانی است و آنهایی که در این حق مشارکت نمی‌کنند، آنرا به دیگران واگذار کرده و به عبارتی دیگران برای آنان تصمیم خواهند گرفت و در چنین وضعیتی نباید از عواقب آن ناراحت باشند، چون خود خواسته‌اند اما  چنین مسیری  برای کشور جایز نیست بلکه برحسب وظیفه شرعی و ملی باید در انتخابات یازدهمین دوره  مجلس شورای اسلامی مشارکت جدی داشته باشیم.

آنچه جوامع را به توسعه و تعالی رهنمون و باعث ارتقای سطح کیفی و کمی زندگی مردم می‌شود، نوع تفکر و اندیشه و انتخاب و تصمیم گیری درست و منطقی است.

هیچ جامعه‌ای به تعالی و شایستگی نخواهد رسید جز با اندیشه و تصمیم گیری درست که آزمون انتخابات با انتخابی خوب مهم‌ترین ارکان در رسیدن به آن است.

برای توسعه و پیشرفت و رسیدن به یک جامعه پویا و جاودان نیازمند انتخاب صحیح و درست در این دوره از انتخابات هستیم. 

در این ارتباط سنت‌های غلط و اشتباه در تصمیم‌گیری‌های حزبی و جناحی وطایفه‌ای را باید کنار بگذاریم و دست در دست هم با بینش و نگاه اصولی و منطقی به توسعه و رفاه و آسایش آینده خود و فرزندانمان درست انتخاب کنیم. 

اگر مردم، با بصیرت و چشمانی باز و فارغ از جار و جنجال و هیاهوهای تبلیغاتی و فضای احساسی تلاش کنند در فضایی که برای اعمال حق تعیین سرنوشت فراهم شده‌است، از این حق مسلم خود استفاده   بهترین انتخاب را انجام دهند در آن صورت نمایندگانی بر سر کار خواهند آمد که تامین کننده منافع واقعی مردم خواهند بود و مجلسی قوی، فعال، کارآمد، مؤثر و مطلوب شکل می‌گیرد.

تفسیرها و باور مردم از انتخاب اصلح  بیانگر دغدغه‌های آنان در ارتباط با انتخابات ۲ اسفند ماه است و به نظر می‌رسد مرور معیارهای انتخاب اصلح لازم و تکمیل آن با جمله‌های طلایی مقام معظم رهبری ضروری و برای همگان حجت است. 

رهبر فرزانه انقلاب بارها انتخابات این دوره را برای ملت و نظام و کشور بسیار مهم دانسته و تاکید کردند هرکس ایران و امنیت و آبرو و حل شدن مشکلات کشور را دوست دارد باید در این دوره شرکت کند.

مقام معظم رهبری در دیدارهای اخیر خود با اقشار مختلف از جمله با مردم آذربایجان شرقی در روز گذشته تاکید کرد " مردم با حضور پر شور و انتخاب خوب، مجلس قوی برای ایران قوی بسازند" .

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حضور در انتخابات مجلس را وظیفه شرعی، ملی، انقلابی و حق مدنی آحاد مردم برشمردند و با اشاره به دو رکن مهم حضور پر شور  و انتخاب خوب فرمودند "انتخابات یک جهاد عمومی و نعمت و امتحان الهی است که اگر با حضور حداکثری مردم همراه شود، مایه آبروی نظام اسلامی و تقویت کشور و مصونیت بخش در برابر توطئه ها و زمینه ساز ایران قوی خواهد بود".

رهبر انقلاب اسلامی، رکن  یک مجلس قوی را کیفیت انتخاب دانستند و در تبیین ویژگی‌های نمایندگان شایسته ملت بزرگ ایران تاکید کردند: باید برای مجلس شورای اسلامی، افراد با ایمان، شجاع، کارآمد، وظیفه‌شناس، پرانگیزه، وفادار به اسلام، مردم، انقلاب و کشور، سرسخت در مقابل دشمنان و دل نبسته به دنیا و مطامع مالی برگزیده شوند.
هرچه حضور مردم در پای صندوق های رای بیشتر باشد مجلس قوی تری خواهیم داشت و بدیهی  است که مجلس قوی ، برآمده از نمایندگانی قوی بویژه در شرایط کنونی و حساس داخلی ، منطقه ای و بین المللی  خواهد بود.
باید بدانیم  که خداوند سرنوشت قومی و جامعه ای را تغییر نمی‌دهد . مگر با اراده و خواست آن ملت و بنابر این با آگاهی و بصیرت مبتنی بر  معیار و شاخص‌های تعیین شده ،  فردی شایسته  و اصلح را باید برگزید تا امور آینده خود و جامعه را به دست شایسته ترین فرد سپرد.

استان بوشهر با یک میلیون ۱۶۰ هزار نفر جمعیت دارای چهارکرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است که هم‌اکنون پس از انصراف ۲۰ نامزد از مجموع ۱۰۱ کاندیدای تایید صلاحیت شده نهایی ۸۱ نفر در چهار حوزه انتخابیه این استان در حال رقابت‌های تبلیغاتی و انتخاباتی برای رسیدن به این کرسی‌ها هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha