فردین سعیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مهمترین رکن برای برگزاری انتخاباتی موفق و سالم، وجود بسترهای ارتباطی برای تصدیق هویت افراد و کنترل عدم شرکت مجدد در انتخابات بوده که این امکانات به طور کامل در کردستان مهیا شده است.
وی با بیان اینکه نتایج صورت جلسات انتخابات و شمارش آرا بر بستر ارتباطات و فناوری اطلاعات تجیمع می شود، اضافه کرد: هماهنگیهای لازم بین اپراتورها، شامل مخابرات، ایرانسل، رایتل، های وب و ارتباطات و زیرساخت انجام شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان به برخی اقدامات در این زمینه شامل کنترل سیستمهای برق اضظراری، مراکز مخابراتی، سایتهای تلفن همراه و نبود مشکل در سیستمهای ارتباطی استان اشاره کرد.
سعیدی با اشاره به اینکه انتخابات الکترونیکی بر بستر تلفن همراه برگزار میشود، افزود: تمام ژنراتورها و باطریهای مراکز مخابراتی و سایتهای تلفن همراه کنترل شده و آمادگی برای برگزاری انتخابات فراهم است.
وی تاکید کرد: حتی در مناطقی که ممکن است در اثر بارندگی با قطعی برق مواجه شویم، ژنراتورهای سیار برای شعب اخذ رای در نظر گرفته شده تا مشکلی در کار رایگیری به وجود نیاید.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان به وجود سیستمهای برق اضطراری در مراکز و سایتهای مهم مخابراتی اشاره کرد و یادآور شد: این سیستمها مورد بازدید قرار گرفته و جاهایی که قبلا قطعی برق وجود داشته، اکنون رفع شده است.
سعیدی با بیان اینکه بسترهای ارتباطی برای برگزاری انتخابات در روستاها نیز فراهم است، گفت: با توجه به گزارشهای رسیده از اپراتورها، در این زمینه هیچ مشکلی در روستاهای استان وجود ندارد.
وی به آمادهباش اپراتورهای مختلف تا پایان انتخابات اشاره کرد و افزود: ستاد مرکزی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شده و در روز انتخابات از طریق ویدیو کنفرانس سیستمهای ارتباطی در شهرستانها به صورت آنلاین کنترل میشود تا در صورت ایجاد مشکل احتمالی، به سرعت نسبت به رفع آن اقدام شود.
همزمان با سراسر کشور ۱۰۶ کاندیدای تایید صلاحیت شده در پنج حوزه انتخابیه استان کردستان تبلیغات خود را شروع کرده اند تا مردم روز جمعه دوم اسفند از میان اینها، ۶ منتخب خود را راهی بهارستان کنند.
طبق ماده ماده ۵۶ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده ۴۰ آئین نامه اجرایی آن، فعالیتهای تبلیغاتی نامزدهای تایید صلاحیت شده از بامداد روز پنجشنبه مورخ ۲۴ بهمن آغاز شده و در ساعت هشت صبح یکم اسفند یعنی ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای پایان مییابد.
یک هزار و ۲۳۴ شعبه اخذ رای برای جمع آوری آرای مردم این استان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش بینی شده که ۵۲۹ شعبه آن شهری است.
به صورت میانگین در این استان برای هر کرسی نمایندگی ۲۱ داوطلب وجود دارد که علاوه بر برپایی متینگهای انتخاباتی می توانند در ۲۶۴ نقطه تعیین شده برای تبلیغات خود اقدام کنند.
استان کردستان دارای پنج حوزه انتخابیه و ۶ نماینده در مجلس شورای اسلامی است، (حوزه انتخابیه سنندج شامل شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره ۲ نماینده، حوزه انتخابیه بیجار یک نماینده، حوزه انتخابیه قروه شامل شهرستانهای قروه و دهگلان یک نماینده، حوزه انتخابیه سقز شامل شهرستانهای سقز و بانه یک نماینده و حوزه انتخابیه مریوان شامل شهرستانهای مرویان و سروآباد یک نماینده) است.
جمعه دوم اسفند ماه مردم استان کردستان همپای مردم سراسر کشور با حضور در پای صندوقهای رای نمایندگان خود برای حضور در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را انتخاب خواهند کرد.
نظر شما