بازآفرینی شمایل سردار سلیمانی در جشنواره تجسمی فجر

تهران- ایرنا- بخش ویژه سردار شهید قاسم سلیمانی در دوازدهمین جشنواره تجسمی فجر میزبان هنرمندانی است که شمایل او را در مقابل چشمان مخاطبان بازآفرینی می‌کنند.

دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بخش ویژه کارگاهی به یاد سردا شهید قاسم سلیمانی را برگزار کرد. در این بخش علاوه بر رونمایی از اثر شمایل این سردار آسمانی به دست حسن روح الامین یک پرتره و یک سردیس از این شهید پیش چشمان مخاطبان قرار گرفته است که توسط هنرمندان عباس برزگر گنجی و علی لوایی در طول برگزاری جشنواره تکمیل می شود. 

علی لوایی هنرمند مجسمه ساز که پیش از این نیز با حضور در سمپوزیوم های مختلف، سردیس قهرمانان ملی و قهرمانان ۸ سال دفدع مقدس را ساخته است، در این دوره از جشنواره روی ساخت سردیسی از سردار شهید سلیمانی کار می کند.

وی درباره ساخت این سردیس گفت: پیش از شروع جشنواره دو روز روی آن کار کرده بودم و در کارگاه اسکلت آن را درست کرده و خمیر زده بودم. در طول برگزاری جشنواره روی ساخت آن در موسسه صبا کار می کنم و اگر به اتمام نرسید دوباره در کارگاه روی آن کار خواهم کرد. ما پرتره سازان نیاز به عکس های تمام رخ و نیمرخ از شخصیت هایی که محور خلق اثر هستند داریم و من هم بهترین عکس هایی که از این شخصیت برجسته در دسترسم بود را انتخاب کردم.

عباس برزگر گنجی نیز در این بخش ویژه روی پرتره ای از این شهید گرانقدر کار می کند و درباره آن می گوید: من باید طی روزهای برپایی جشنواره کار را به پایان برسانم و هر روز مرحله ای از کار را پیش چشم مخاطب جلو می برم تا بازدید کنندگان هم هم چیزی برای دیدن داشته باشند و هم احساس نزدیکی با اثر کنند و حس و حال انها هم روی کار من اثر می گذارد.

وی ادامه می دهد: سردار سلیمانی، سردار دل‌هاست و همه ما به او مدیون هستیم و هر کاری در این زمینه انجام دهیم هیچ است. این افتخاری برای ماست که در کنار تصویر شهید سلیمانی دیده می شویم و از ما عکس به یادگاری می گیرند. من برای انتخاب عکسی که ملاک پرتره ام باشد نیز تمام اینترنت را گشتم و به این تصویر که رسیدم همه آنچه می خواستم در آن بود، صلابت و مهربانی ایشان را در این تصویر دیدم.

دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از ۲۹ بهمن کار خود را آغاز کرده است و تا ۵ اسفند در موسسه فرهنگی هنری صبا  واقع در خیابان طالقانی، ابتدای خیابان برادران مظفر برگزار می شود، ورود برای عموم مردم در بازدید از آثار این جشنواره و شرکت در نشست های پژوهشی آزاد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha