تدابیر ویژه افغانستان در مرزهای ایران

کابل- ایرنا - وزارت بهداشت افغانستان تعداد پزشکی در مرزهای خود با ایران را در استان‌های غربی و فرودگاه‌های این کشور تشدید کرد.

«وحید مایار» سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان به ایرنا گفت که وزارت بهداشت ایران دو فوتی ناشی از ویروس کرونا را اعلام کرده و این موضوع موجب شد که ما با حضور مقام‌های وزارت کشور، تجارت، هوانوردی، اطلاعات و فرهنگ و وزارت امورخارجه تشکیل جلسه داده و در این مورد بحث و تبادل نظر کنیم.

وی افزود: در حال حاضر تعداد پزشکان و افرادی که در استان‌های «هرات»، «نیمروز» و «فراه» در مرزهای ایران مستقر بودند دو برابر شده و افرادی که از این کشور وارد افغانستان می‌شوند در فرودگاه‌ها و مرزهای زمینی توسط پزشکان معاینه دقیق می‌شوند.

مایار گفت که خطر ویروس کرونا در چین نسبت به ایران برای افغانستان کمتر بود چر اکه مردم افغانستان با ایران ارتباط بیشتری دارند و هر روز شماری از افراد از طریق زمین و هوا به ایران رفت و آمد می‌کنند و این موضوع موجب نگرانی شده است.

به گفته مایار یک کمیته ویژه در باره واردات کالا و مواد غذایی از ایران بحث و تبادل نظر خواهند کرد اما تا زمانی که تعداد افراد گرفتار به این ویروس اعلام نشود، ما اقدامی نخواهیم کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان افزود: در روزهای آینده روشن می‌شود که موضوع در ایران تا چه حد جدی است و شاید لازم نشود که بر کالا و مواد غذایی محدودیتی وضع شود زیرا به گفته پزشکان این ویروس تنها بین پنج تا ۱۰ روز زنده می‌ماند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته (آذر- دی) در بازار غذاهای دریایی شهر «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون افراد زیادی در سطح جهان به این بیماری مبتلا شده‌اند.

تاکنون در کشور های مختلفی از جمله آمریکا، فرانسه، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا و امارات این بیماری گزارش شده است.

همچنین کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ایران نیز درباره ابتلای ۳ نفر به ویروس کرونا جدید در قم و اراک گفته که تا صبح امروز (پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸) آزمایشات از ابتلای دو مورد جدید در قم و یک مورد در اراک به کرووید ۱۹ حکایت دارد، هر سه بیمار تابعیت ایرانی داشته و فرد مبتلا در اراک نیز ساکن قم و از همکاران پزشک ماست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha