در شعبههای اخذ رای در مناطق مختلف اردبیل گروههای مختلفی از مردم در انتظار رای دادن هستند، از نوجوانی که رای اولی است و هیجان از صورتش پیداست تا پیرمردی که با عصا در صف است و میگوید ما خانواده و طایفهمان ۳۰۰ نفری میشویم و همگی در انتخابات شرکت خواهیم کرد.
احمد نامجو یکی از رایدهندگان به خبرنگار ایرنا گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات باعث میشود که نمایندگان توانمندی روانه مجلس شده و با تدوین و تصویب قوانین مناسب از جمهوریت نظام دفاع کرده و موجب تعالی و اقتدار بیشتر کشور شوند.
وی با تاکید بر ضرورت شرکت تمامی آحاد ملت در انتخابات و انتخاب نمایندگان اصلح و شایسته گفت: حضور پرشور مردم ضریب اشتباه انتخاب را کمتر کرده و افکار عمومی را در تصمیمگیری و انتخاب بهتر راهبری میکند.
حسین رحیمی دیگر رایدهنده اردبیلی اظهارداشت: اتحاد و وحدت به عنوان شاه کلید راهبردی سیاستهای نظام است و شرکت مردم در انتخابات و رای به نمایندگان دلخواهشان
میتواند نوعی وحدت و همدلی را در بین آنها ایجاد کند.
وی بیانکرد: اگرچه امروز مردم دارای مشکلاتی زیادی هستند ولی باید برای غلبه بر مشکلات و حل آنها در انتخابات شرکت کنند.
خانمی نیز گفت: با اینکه از وضع موجود در کشور ناراحت هستم ولی با خود بسیار کلنجار رفتم و در نهایت تصمیم گرفتم فقط به خاطر ثبات و اقتدار کشور در انتخابات شرکت کنم.
وی افزود: امیدوارم مسوولان هم قدر این ملت فهیم و مظلوم را بدانند و بیشتر برای رفع مشکلات آنها تلاش کنند.
حسن پیرمردی ۷۰ ساله هم گفت: از اول انقلاب در همه انتخابات شرکت کردهام و امروز هم در صحنه حاضر شدهام تا شاید با انتخاب خود به بهبود اوضاع کشور کمک کنم.
مرد میانسالی که خود را معرفی نکرد ،گفت: مردم همیشه با حضور و شرکت در انتخابات و دیگر صحنههای انقلاب وفاداری خود را به نظام و انقلاب اثبات کردهاند و اینبار نیز بار دیگر این موضوع را تکرار میکنند.
وی با اشاره به وعدههای نامزدهای انتخاباتی بیانکرد: امیدواریم هر کس که با رای مردم نماینده شد این مردم و وعدههای داده شده به آنها را فراموش نکرده و برای کشور و آنها دلسوز بوده و کار کند.
رحمت عباسی نیز بیانکرد: مردم باید با انتخاب افراد پاکدست، سادهزیست و دردکشیده نمایندگانی از جنس خود انتخاب کنند تا شاید بتوانند مشکلات کشور و مردم را حل و فصل کنند.
وی گفت: به اعتقاد من شرکت نکردن در انتخابات نه تنها دردی را دوا نخواهد کرد بلکه باعث خواهد شد وضعیت بدتر شود.
پوریا حسینی رای اولی که شور و شوق شرکت در انتخابات را دارد به خبرنگار ایرنا گفت: من اولین بار است که میتوانم در انتخابات شرکت کنم و از اینکه در تعیین سرنوشت خود مشارکت دارم خوشحال هستم.
وی افزود: با اینکه برخیها گفتند که نامزدها تنها وعده و وعید میدهند و هیچ وقت به آنها عمل نمیکنند و شرکت در انتخابات فایدهای ندارد ولی حس مشارکت و استفاده از فرصت تعیین سرنوشت به همه اینها میارزد.
محمد امین گلمحمدی نیز گفت: انتظار ما این است که نمایندگان وعده و وعیدی که عملی نخواهد شد به مردم ندهند و توقع مردم را بالا نبرند چرا که باعث بدبینی آنها خواهد شد.
او افزود: نمایندگان باید همیشه و در همه حال در کنار مردم باشند و در مجلس نیز در راستای حل و فصل مشکلات آنها فعالیت کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل هنگام شرکت در انتخابات گفت: شرکت در انتخابات وظیفه و دین ملی و دینی بوده و حضور گسترده در آن انسجام ملی را تقویت میکند.
آیتالله سیدحسن عاملی افزود: انتخابات مظهر حاکمیت ملی و فرصت بزرگی است که انقلاب اسلامی ایران برای مردم ایران فراهم کرده و باید قدر این نعمت را دانسته و در آن حضوری گسترده داشت.
وی بیان کرد: زمینه برگزاری انتخابات سالم و فرصت تصمیمگیری در سرنوشت خود را خون شهدا برای ما فراهم ساخته و نباید بگذاریم این خون هدر برود.
او اظهار کرد: هماکنون آمریکا ، اسراییل و منافقان مردم را برای عدم شرکت در انتخابات تشویق میکنند و یک ایرانی با غیرت دینی و ملی به خود اجازه نمیدهد که با حضور کمرنگ در انتخابات در ردیف دشمنان ملت قرار گیرد ، امروز مردم با حضور گسترده خود دشمنان را ناامید خواهد کرد.
اکبر بهنامجو ، استاندار اردبیل هم انتخابات نمادی از حضور مردم در سیاستگذاری و تدوین قوانین و نظارت بر عملکرد مسوولان است و مردم باید در پای صندوقها حاضر شده و به نامزد مورد نظر خود رای دهند.
وی افزود: این انتخابات در فضایی که کشور ما تحت تحریمهای شدید کشورهای خارجی قرار دارد، یکی از نمادهای پشتیبانی از نظام محسوب میشود و حضور پرشور مردم در آن یکی از انتقامهای سخت از دشمنان را رقم خواهد زد.ا
به گزارش ایرنا، در مجموع ۹۷۴ هزار نفر در استان واجد شرایط رای دادن هستند که ۵۱ درصد آنها مردان و ۴۹ درصد بانوان هستند، ۴۸ هزار و ۹۰۰ نفر از این تعداد رای اولیها هستند که برای نخستین بار در انتخابات شرکت خواهند کرد.
یکهزار و ۲۹۵ شعبه اخذ رای در استان پیشبینی شده که از این تعداد ۸۶۴ شعبه ثابت و ۴۳۱ شعبه سیار میباشد.
۲۲هزار نفر در قالب هیاتهای اجرایی، نظارت، بارزسی، انتظامی و امنیتی و نمایندگان فرمانداری در برگزاری انتخابات مشارکت خواهند داشت.
تعداد نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان اردبیل از ۱۱۵ نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان با انصراف ۳۰ نفر به ۸۵ نفر کاهش یافت.
در حال حاضر ۱۱ زن و ۷۴ مرد در صحنه انتخابات حوزههای مختلف استان حضور دارند.
استان اردبیل در پنج حوزه انتخابیه هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.
نظر شما