محمد حضوری روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، تاکید کرد: برای تامین نیاز استان به انواع ماسک، یک واحد تولیدی فعال شدهاست که میتواند نیاز استان به واردات ماسک از استانهای دیگر را برطرف کند.
وی ادامه داد: با توجه به کمبودهای ایجاد شده و همچنین افزایش متقاضیان دراستان به ۲ واحد تولیدی درقم که توان تولید این ماده را دارند، مجوز لازم برای تولید این ژل های ضدعفونی داده شدهاست.
حضوری با بیان اینکه استفاده از ماسک برای همه الزامی نیست، افزود: انواع ماسک ساده، سه لایه و فیلتردار وجود دارد که استفاده از این ماسکها برای همه افراد و در تمام شرایط لازم نیست.
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، اظهار داشت: ماسکهای سه لایه برای افراد مبتلا و ماسکها فیلتردار برای کادر درمانی و افرادی که با بیماران مبتلا در ارتباط هستند ضروری است، درغیر این صورت برای تردد در فضای باز و بدون ارتباط با دیگران استفاده از ماسک ضرورتی ندارد.
وی با اشاره به وجود کمبود و ایجاد مشکل درتوزیع ماسک درقم، افزود: خوشبختانه حجم قابل توجهی از انواع ماسک درحال توزیع در سطح داروخانههای تعیین شدهاست که به طور قطع این اقدام موجب کاهش نگرانی مردم و همچنین تعدیل قیمت دربازار خواهد شد.
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، ادامه داد: ۳۲ داروخانه منتخب برای توزیع ماسک در استان تعیین و به صورت سهمیه بندی این ماسکها میان آنها توزیع میشود که آنها نیز ملزم هستند تا این ماسک ها را با قیمت ۵۰۰ تومان عرضه کنند ضمن اینکه به هر نفر نیز حداکثر ۴ ماسک در هر بار خرید داده میشود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ویتامین سی درتقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، در روزهای اخیر گرایش به خرید این کپسولها در استان افزایش و این موجب ایجاد برخی کمبودها در سطح استان شود که با پیگیریهای انجام شده، هم اکنون هیچ کمبودی در این زمینه در استان وجود ندارد.
حضوری با بیان اینکه توصیه میشود افراد با اصلاح رژیم غذایی نسبت به تقویت سیستم ایمنی خود اقدام کنند گفت: درصورت اصلاح رژیم غذایی و مصرف روزانه سبزیجات و میوه، نیازی به استفاده از مکمل وجود ندارد.
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، قدرت سرایت بالا را شاخصه کرونا ویروس دانست و اظهار داشت: دلیل ابتلای بیشتر افراد به کرونا،ضعف در سیستم ایمنی و یا دارا بودن بیماری زمینه ای است ضمن اینکه این بیماری برای افراد عادی یک بیماری ساده و معمولی است.
وی با اشاره به گرایش مردم به استفاده از ژل های ضدعفونی کننده، گفت: این ژل ها تنها برای کسانی که در مکانهای پرتردد و عمومی حضور دارند ضروری است و برای افرادی که از خانه در طول روز خارج نمی شوند، هیچ ضرورتی ندارند.
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی قم دربخش دیگری از سخنان خود گفت: تمام تلاش دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی قم کنترل و کاهش روند ابتلا به این بیماری در سطح استان است.
نظر شما