معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم گفت: اقتصاد سلامت یکی از فعالترین اقتصادها بویژه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی به شمار میرود.
دکتر محسن تفقدی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با قدمت ۷۰ ساله و داشتن ۹۰۰ عضو هیات علمی، ۹ هزار دانشجو و همچنین هشت سال سابقه فعالیت در زمینه فناوری سلامت صبغه طولانی در حوزه اقتصاد سلامت دارد.
وی ادامه داد: راهاندازی پارک علم و فناوری سلامت در راستای ماموریتهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال ۹۲ پیگیری شده که با فراهم آمدن مقدمات و زیرساختهای لازم این مجوز از شورای گسترش وزارت بهداشت در سال ۱۳۹۷ اخذ شد و امروز در پژوهشکده بوعلی شروع به کار کرد.
وی گفت: در پارک علم و فناوری سلامت بیشتر متمرکز به حوزه دارو، تجهیزات پزشکی، آی.تی سلامت و فناوری در زیرمجموعه هایی مانند بایوتکنولوژی، فناوری سلامت، انفورماتیک پزشکی و علوم شناختی هستیم.
تفقدی افزود: پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فضایی به مساحت ۵۰ هزار متر مربع مناسب برای فعالیتهای پارک علم و فناوری سلامت راهاندازی شده است که رویکرد اصلی آن حمایت و تسهیلگری بویژه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حدود ۱۰۰ شرکت فناور در مراکز رشد همکاری دارد که ۱۵ شرکت از این تعداد دانشبنیان بوده و سابقه خوبی در این زمینه دارند، بطوریکه اولین محصول مبتنی بر فناوری نانو حوزه دارویی در کشور به نام "سینادوکسوزن" در این دانشگاه ساخته شده است.
وی گفت: در این مرکز چند داروی دیگر در حوزه نانو برای درمان سالک و بیماریهای دیگر با دانش فنی به تولید رسیده است.
تفقدی وجود ۳۰ بیمارستان در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی را پشتوانه و ظرفیت مطلوبی در حوزه اقتصاد سلامت دانست و افزود: این بیمارستانها بیش از ۷۰ درصد بازار اقتصادی محصولات تولید شده در حوزه سلامت را پوشش میدهند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با داشتن بیش از ۹ هزار دانشجو و ۲۳ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و ۵۰ مرکز تحقیقاتی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور به شمار میرود.
نظر شما