محمد خدادی در این پیام نوشت: هیچ مانعی برای انتشار صوت، عکس و متن با هویت معلوم در موضوع کرونا در شبکههای اجتماعی نیست. (و) کمک به مردم و مسئولان است.
اما به نیت و هدف آنها که باهویت نامعلوم درمورد کرونا حرف میزنند حداقل شک کنید و نشر ندهید، دلسوزی برای مردم ایران حداقل هویت معلوم میخواهد.
معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیش از این نیز بهدنبال انتشار برخی شایعات و گمانهزنیهای گسترده درباره شیوع بیماری کرونا، توصیههایی را خطاب به رسانهها و شبکههای اجتماعی مطرح کرده و از آنها خواسته بود ضمن توجه به منابع اخبار و موارد دیگر «با توجه به انتشار گسترده اخبار جعلی در شبکههای اجتماعی، وظیفه رسانه های شناسنامهدار و رسمی است که میدان دار و مرجع اطلاع رسانی برای مردم باشند تا ضمن جلوگیری از نگرانی بی مورد موجب حفظ آرامش روانی مردم با دریافت اخبار درست و دقیق مورد نیاز مردم در این شرایط شویم».
بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
براساس آمار وزارت بهداشت تاکنون هشت نفر در ایران بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته و ۴۳ نفر نیز در ایران مبتلا شده اند.
وزارتخانه ها و نهادهای مختلف اقدامات پیشگیرانه متفاوتی از جمله لغو برنامه ها، کنسرت ها و تعطیلی سینماها و تئاترها، تعطیلی دانشگاه ها و خوابگاه های دانشجویی و مدارس را برای جلوگیری از سرایت بیشتر این بیماری در دستور کار قرار داده اند.
نظر شما