رضا زارعزاده مهریزی روز دوشنبه در شورای سلامت مهریز افزود: مراقبت و آموزش همگانی برای پیشگیری و مهار این ویروس به همت و همکاری مردم و دستگاههای اجرایی نیاز دارد و باید همه موضوع را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: باید برخی مراکز درمانی و آموزشی در سطح مناطق روستایی و شهری برای فرهنگسازی در پیشگیری فعالیت کنند و رسانه ها نیز با اطلاعرسانی درست در خصوص این ویروس زمینه ارتقاء رعایت موارد بهداشتی را از سوی شهروندان تقویت کنند.
فرماندار مهریز گفت: در چند روز گذشته انتشار برخی اخبار نادرست در فضای مجازی در خصوص شیوع ویروس کرونا جو روانی مناسبی بین شهروندان مهریزی ایجاد کرده بود ، بنابراین انتظار میرود متولیان نظارت بر فضای مجازی نیز در این زمینه نسبت به جلوگیری از انتشار اخبار کذب که باعث تشویش افکار عمومی می شود، اهتمام جدی داشته باشند.
رییس شبکه بهداشت و درمان مهریز نیز گفت: تاکنون هیچ موردی از این بیماری در منطقه دیده نشده و جای هیچگونه نگرانی نیست و باید با پیشگیری و همکاری برای مقابله با آن اقدام کرد.
علیرضا پورمازار افزود: مشارکت عمومی و همکاری بینبخشی برای پیشگیری از شیوع این ویروس یک ضرورت است و بسیج جدی همراهی و همدلی نیاز دارد.
وی اظهار داشت: اطلاع رسانی به موقع و همکاری تمام نهادهای فرهنگی و آموزشی در زمینه آموزش مردم در شهر و روستاها در کنار فعالیت های بخش بهداشت و درمان مهمترین راهکار برای کنترل ویروس کروناست.
منفی بودن آزمایش های کرونا در یزد
همچنین فوکال پوینت( مرجع پاسخگویی مقررات بهداشتی بین المللی ) عفونت های حاد تنفسی و ویروسی در یزد دیروز به ایرنا گفته بود: چند نفر با علائم سرماخوردگی شدید به مراکز درمانی استان مراجعه کردند که آزمایش ها نسبت به ویروس کرونا در آنها منفی بود.
دکتر محمدرضا شریفی افزود: تمهیدات لازم برای پیشگیری از ابتلا افراد به ویروس کرونا در استان اندیشیده شد و اطلاعرسانی ضروری هم به شهروندان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: به منظور قرنطینه و مراقبت از بیماران احتمالی، بیمارستان شهید صدوقی یزد برای این منظور در نظر گرفته شد.
ویروس کرونا از طریق تماس با قطره های تنفسی ،مدفوع افراد آلوده، ذرات و ناقلهای بیجان انتقال مییابد، دانشمندان هنوز در تلاش هستند تا چگونگی انتقال ویروس را که این روزها بهداشت جهانی را با وضعیت اضطراری مواجه کرده است، تعیین کنند.
آب، مواد غذایی و ناقلهای بیجان از جمله اشیایی چون لباس یا وسایل منزل، ممکن است منبع عفونت باشند، به ویژه اگر به ترشح تنفسی یا مدفوع فرد مبتلا آلوده شده باشند.
مقامات بهداشت چین متوجه این خطر شدند و از همین رو شهروندان خود را به نوشیدن آب جوشانده شده، پرهیز از خوردن غذای خام، شستن مکرر دست ها، ضدعفونی کردن سرویسهای بهداشتی و جلوگیری از آلوده شدن آب و مواد غذایی توسط مبتلایان، توصیه میکنند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر را گرفته است.
نظر شما