علی اکبر عباسی راد روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: انعقاد این تفاهمنامه های همکاری بین بهرهبرداران و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان انجام شده است.
وی ادامه داد: این تفاهمنامهها با هدف مشارکت بیشتر مردم در اجرای طرحهای آبخیزداری در مناطق سیل خیز، به منظور کنترل و کاهش اثر سیل و استفاده بهینه از منابع آب و خاک منعقد شد.
عباسی راد از احداث سازه های خاکی در شهرستان خبر داد و گفت: احداث این سازهها موجب جلوگیری و یا کاهش خطرات ناشی از سیلابها، تغذیه سفره آبهای زیرزمینی، تقویت منابع آبی و افزایش پوشش گیاهی در منطقه میشود.
وی اظهار داشت: هزینه احداث این سازههای خاکی بیش از هشت میلیارد ریال برآورد میشود که بیش از ۱۵۰ هزار مترمکعب سیلاب را کنترل میکند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان خاطر نشان کرد: دستیابی به اهداف سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در راستای حفظ، احیاء، توسعه و بهرهبرداری مناسب و پایدار از منابع طبیعی با اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوان داری،جلب مشارکت مردم و ذینفعان محلی و استفاده از ظرفیت جوامع محلی از اثرهای اجرای این تفاهم نامه است.
شهرستان دامغان دارای یک میلیون و ۴۸۹ هزار و ۶۹۲ هکتار اراضی ملی است که تاکنون برای ۹۸ درصد از آن سند مالکیت به نام دولت جمهوری اسلامی ایران صادر شده است.