مراکز خدمات جامع سلامت برای مقابله با کرونا تجهیز شد

تهران - ایرنا- سه مراکز خدمات جامع سلامت به منظور ارائه خدمات بیشتر به بیماران مبتلا به کرونا به صورت ۲۴ ساعته و ۶ مرکز خدمات جامع سلامت در شهر تهران از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب به بیماران با حضور پزشک و تیم سلامت خدمات ارائه می کند.

علی بهادری معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز سه شنبه افزود: همچنین ۱۸ مرکز خدمات جامع سلامت نیز آماده ارائه خدمات به صورت ۱۴ ساعته هستند، تا در موقع لزوم از آن‌ها استفاده شود.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی در ادامه با تاکید بر نقش مهم آموزش و حساس سازی عموم مردم و سازمان ها در خصوص پیشگیری و کنترل بیماری کرونا از برگزاری ۱۲۴۸ جلسه آموزشی توسط همکاران معاونت بهداشت، مراکز و شبکه های بهداشت تابعه دانشگاه تاکنون خبر داد.

 بهادری اظهار داشت: در این جلسات یک هزار و ۹۶۰۰ نفر از گروه‌های هدف از قبیل پرسنل شهرداری‌ها، معاونان پرورشی، سلامت و تندرستی مناطق ۲۰ گانه آموزش و پرورش استان تهران، کارگران کارخانجات، نمازگزاران، طلاب حوزه علمیه، ائمه جماعات مساجد، کارکنان ادارات بهزیستی و مسئولان کمپ‌ها آموزش های لازم را دریافت کردند. همچنین سه هزار۶۰۰۰ کارگر توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای آموزش‌های لازم را فرا گرفته اند.

وی  اضافه کرد: در راستای آموزش مطلوب و اطلاع رسانی بیشتر عمومی از رسانه های چاپی، مکتوب و دیجیتالی، نصب است و بنر آموزشی، ارسال پیامک، ارسال مطالب آموزشی برای ارگانها، پخش کلیپ آموزشی در ایستگاه‌های مترو  و مراکز خدمات جامع سلامت استفاده شده است.

آموزش مسئولان هتل ها برای کاهش خطر انتقال بیماری از مسافران خارجی

معاون امور بهداشتی دانشگاه همچنین با اشاره به اهمیت پوشش کامل ارائه خدمات و کاهش انتقال بیماری کرونا از مسافران خارجی گفت: با هماهنگی اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان‌های استان تهران، دو جلسه آموزشی برای ۱۵۰ نفر از مدیران هتل، مسوولان بهداشتی و مسوولان خدمات ۸۰ هتل استان تهران برگزار کردیم و آموزش های لازم در این زمینه به شرکت کنندگان ارایه شد.

بهادری با اشاره به تشکیل کمپین پیشگیری و کنترل بیماری کرونا با هدف آموزش، اطلاع رسانی و حساس سازی جامعه در ستاد معاونت بهداشت و کلیه مراکز و شبکه های بهداشت،  افزود: این کمپین در تمامی واحدهای بهداشتی تحت پوشش دانشگاه نظیر خانه بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه‌های سلامت اجرا می شود.

وی در خصوص برپایی ایستگاه‌های موقت آموزش و اطلاع رسانی، گفت: در صورت لزوم ایستگاه‌های موقت در مناطق پرتردد و شلوغ تحت پوشش، برای اطلاع رسانی و آموزش آحاد مردم برپا می شود.

بهادری گفت: مجموعه همکاران معاونت امور بهداشتی از ستاد معاونت امور بهداشتی تا سطح خانه های بهداشت با تمام توان در جهت مقابله با بیماری کرونا در تلاش هستند و از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

وی با تاکید بر اهمیت آموزش پرسنل برای مقابله با بیماری کرونا، گفت: در این راستا سمپوزیوم کشوری کرونا توسط  معاونت امور بهداشتی دانشگاه با همکاری مرکز تحقیقات عفونی و مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت برگزار شد و به منظور کاهش برانگیختگی افراد کارگاه مداخلات روانشناختی در بلایا را نیز با محوریت بیماری کرونا برگزار  کردیم.

کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که تاکنون ۹۵ نفر در کشور به طور قطعی به کرونا مبتلا شده و ۱۵ نفر فوت کرده‌اند. مبتلای قطعی تا ظهر امروز ٣٤ نفر شامل ١٦ نفر قم،  ٩ تهران،  ١ فارس،  ٢ مازندران،  ٢ گیلان،  ١ نیشابور،  ٢ البرز و ١ قشم بودند.  این افراد از مسافرانی بودند که از قم به این مناطق رفتند یا سابقه سفر به قم را داشتند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha