به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، زهره پوراحمد روز سه شنبه با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید، اهمیت مصرف نان کامل را مورد تأکید قرار داد.
وی اظهار داشت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیهای پایین نان سفید میتواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.
نان کامل، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید میشود، سرشار از ویتامینهای گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد و حتی میتواند از سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماریهای مزمن، بهویژه سرطان، افزایش میدهد.
پوراحمد خاطرنشان کرد: نان کامل، به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیرهتر از نان سفید دارد.
وی تأکید کرد: مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماریهای مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعهای سالمتر داشته باشیم.
پوراحمد در پایان از مردم خواست تا با انتخاب آگاهانه محصولات غذایی، به سلامت فردی و اجتماعی کمک کنند.
نظر شما