محمدحسن باقری شکیب روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس بررسی نقشههای پیشیابی هواشناسی، آسمان بیشتر نقاط این استان در ۲۴ ساعت آینده، نیمه ابری تا تمام ابری، به تدریج کاهش ابر، همراه با وزش ملایم باد و مه صبحگاهی پیشبینی میشود.
وی با اشاره به اینکه هسته اصلی این سامانه بارشی در حال خروج از استان است، اظهار داشت: از بعدازظهر امروز این سامانه رفته رفته آسمان همدان را ترک میکند و برای امشب در نقاط مختلف استان بارش نداریم.
باقری شکیب عنوان کرد: به دنبال خروج این سامانه از فردا /پنجشنبه/ دمای کمینه بیشتر نقاط این استان کاهش مییابد و دمای برخی از نقاط به پنج درجه سانتیگراد زیر صفر میرسد.
وی ادامه داد: از روز یکشنبه هفته آینده سامانه جدید بارشی همدان را فرا میگیرد.
کارشناس ادارهکل هواشناسی همدان با اشاره به اینکه شب گذشته در نهاوند ۸۹ میلیمتر بارش به ثبت رسید، افزود: در ۴۸ ساعت گذشته نهاوند ۱۲۲میلیمتر، تویسرکان با ۱۱۴ میلیمتر و ایستگاه دانشگاه بوعلی همدان با ۷۵ میلیمتر بیشترین بارشهای این استان را داشتهاند.
وی با بیان اینکه به دنبال فعالیت این سامانه تمام ایستگاههای هواشناسی استان بیش از ۶۰ میلیمتر بارش را ثبت کردهاند، اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته نهاوند با هشت درجه سانتیگراد بالای صفر بیشترین و گلتپه با یک درجه سانتیگراد زیر صفر، سردترین دمای استان را داشتهاند.
وی اظهار داشت: دمای کمینه هوای همدان در ۲۴ ساعت گذشته صفر درجه سانتی گراد و بیشینه دمای هوای این شهر هفت درجه سانتیگراد بالای صفر به ثبت رسیده است.
آب و هوای استان همدان در نتیجه وجود کوههای مرتفع، رودخانهها و پستی و بلندیهای زیاد به شدت متغیر است و زمستانهای سرد، پر برف و باران و تابستانهای معتدل دارد.
نظر شما