وزیر فرهنگ درگذشت سیدهادی خسرو شاهی  را تسلیت گفت

تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت حجت الاسلام سیدهادی خسرو شاهی محقق، نویسنده و مورّخ معاصر را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیام سیدعباس صالحی آمده است: «آن مرحوم که پرورش یافته خانواده‌ای آراسته به دین، علم و فقاهت بود، در سال های مبارزه علیه رژیم استبدادی و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همواره در صدور پیام انقلاب و ارتقای جایگاه دین و قرآن در جهان ایفای نقش نمود.
این پیام می افزاید: تصدی گری سفارت ایران در واتیکان، تاسیس مرکز «فرهنگی اسلامی اروپا» در رم و تاسیس ماه نامه‌ انگلیسی زبان «انکوائری» و هفته نامه‌ عربی «العالم» در لندن و همچنین چاپ و نشر ترجمه قرآن مجید و نهج البلاغه به زبان ایتالیایی از آثار و برکات تلاش های آن زنده یاد است.
در ادامه پیام وزیر فرهنگ ‌آمده است: اینجانب ضمن عرض تسلیت فقدان این عالم اندیشمند به جامعه فرهنگی و دینی کشورمان و نیز خانواده معزز ایشان، از خداوند منان در آغازین روزهای پرفضیلت ماه رجب المرجب برای آن فقید سعید علو درجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان محترم صبر و اجر آرزومندم.»

سیدهادی خسروشاهی که از چند روز قبل در قم گرفتار بیماری کرونا شده بود، دیروز به بیمارستان منتقل و پس از تأیید تست کرونا بستری شد، اما به دلیل کهولت سن  صبح امروز پنجشنبه در بیمارستان مسیح دانشوری درگذشت.

حجت‌الاسلام خسروشاهی، در سال ۱۳۱۷ در تبریز، در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد. تاریخ سه قرن از حیات و کوشش علمی و فقهی اجداد وی، که جملگی از علمای بزرگ و فقهای نام‌دار ایران و عراق در دوران خود بوده‌اند، این حقیقت را به خوبی روشن می‌سازد. تألیفات و آثار وی به زبان فارسی و عربی (علاوه بر صدها مقاله در نشریات اسلامی ایران و جهان اسلام) منتشر شده است. آثار وی که بالغ بر هشتاد جلد می‌شود، بیش از چهل جلد آن‌ها تاکنون بارها در داخل و خارج کشور چاپ شده است. علاوه بر تألیفات و ترجمه‌ها، ۱۲۰ جلد کتاب دیگر نیز با تحقیق، توضیح و یا مقدمه و اشراف ایشان در ایران، ایتالیا و مصر چاپ و منتشر شده است.

بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا جدیدی است که از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت. این بیماری تاکنون باعث مرگ بیش از  ۲ هزار تن در جهان شده است که بیشتر آنان در چین بوده‌اند.

این بیماری اگرچه واکسن و درمان خاصی ندارد؛ قابل پیشگیری است و به‌ راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به این کرونا جلوگیری کرد؛ مردم باید از تردد و تماس‌های غیرضروری و حضور در اجتماعات پرهیز کنند، فاصله منطقی را با همه افراد (یک متر) رعایت کرده و روبوسی و دست دادن‌ را کنار بگذارند. همچنین افرادی که علائم سرماخوردگی دارند، در منزل بمانند، به سرعت مراقبت‌های درمانی را از طریق پزشکان انجام دهند و با سایر افراد تماس نداشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha