مساجد و بقاع متبرکه سنندج روزانه ضدعفونی می‌شود

سنندج - ایرنا - رییس اداره اوقاف و امور خیریه سنندج گفت: در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت مردم، تمام مساجد، اماکن مذهبی، امامزاده‌ها و بقاع متبرکه سطح شهر به صورت روزانه ضدعفونی می‌شوند.

آرمان شریفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی انتشار کرونا">ویروس کرونا و در راستای پیشگیری و حفظ سلامت عمومی، در حال حاضر مساجد پر تردد شهرستان سنندج که بیشترین آمار مراجعه کننده را دارند، ضدعفونی شده‌اند.

وی افزود: ضدعفونی و استریل کردن درب‌های ورودی و خروجی بقاع و اماکن متبرکه، ضریح مطهر، جامهری، سرویس بهداشتی و کلیه سطوحی که در معرض تماس عمومی قرار دارند به صورت دائم در بازه‌های زمانی مناسب صورت می‌گیرد.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سنندج یادآور شد: در فاز اول این اقدام مساجد جامع سطح شهر سنندج و 14 مسجد واقع در مرکز شهر با همکاری کارشناسان بهداشت محیط ضد عفونی شده و قرار است این اقدام تا چند هفته آینده به صورت روزانه انجام گیرد.

وی اضافه کرد: نصب پوسترهای حوزه سلامت و پیشگیری در مساجد،برگزاری جلسات توجیهی با هیات امناء و خدام، ممنوعیت توزیع نذری در اماکن متبرکه از سایر اقدامات حوزه سلامت اوقاف و امور خیریه شهرستان سنندج در راستای مقابله با شیوع کرونا">ویروس کرونا است.

شریفی با اشاره به نقش تاثیر گذار وقف در حفظ سلامت جامعه گفت: هزینه این اقدامات بهداشتی از محل موقوفات مساجد پرداخت می‌شود و این مهم نشان دهنده نقش تاثیر گذار وقف در همه امور اجتماعی بخصوص سلامت و بهداشت است.

تعداد مبتلایان قطعی به کرونا">ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.

۲۰۵ مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کووید ۱۹ ظرف ۲۴ ساعت گذشته (ظهر جمعه تا ظهر شنبه) شناسایی شده که ۵۲ نفر در تهران، ۲۱ نفر در قم، ۱۷ نفر در گیلان، ۲۲ نفر در گلستان،   ۱۲ نفر در اصفهان، ۱۸ نفر در مرکزی (اراک و ساوه)، ۱۲ نفر در مازندران، یک نفر در خراسان جنوبی (اولین مورد تشخیصی)، یک نفر در ایلام (اولین مورد تشخیصی)، ۸ نفر در فارس، ۶ مورد در آذربایجان شرقی، ۳ نفر در اردبیل، ۸ نفر در البرز، ۴ نفر در سمنان، ۵ نفر در کردستان، ۶ نفر در قزوین، ۴ نفر در خوزستان، یک نفر در سیستان و بلوچستان و ۴ مورد در یزد هستند که از این جمع،  ۹ نفر فوت کرده‌اند.

 تعداد موارد مشکوک خیلی بیشتر از آن چیزی است که نتایج آزمایشگاهی به عنوان مبتلا به کووید ۱۹ نشان می‌دهد.

 ۱۰ تا ۱۵ درصد افراد به عنوان ابتلای قطعی به این بیماری محسوب می‌شوند و در بسیاری از موارد افراد به عفونت‌های حاد تنفسی دیگری مبتلا هستند و با تابلوی مشکوک تحت مراقبت قرار می‌گیرند.

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ بود که ابتلا پنج شهروند قمی به کرونا">ویروس کرونا (کووید۱۹) تایید شد و طبق اعلام وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی هم اکنون ۵۹۳ نفر در ۲۶ استان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان ها بستری هستند.

تاکنون این ویروس بلای جان ۴۳ نفر شده و ۱۲۳  نفر نیز با بهبود کامل از بیمارستان ها ترخیص شده است.

کردستان نیز تا قبل از ظهر پنجشنبه هشتم بهمن ماه جز استان‌های پاک از کرونا بود اما ظهر همان‌روز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر مثبت بودن ابتلای یک نفر در این استان را مخابره کرد و تا صبح امروز شنبه ۱۰ بهمن نیز تعداد بیماران این ویروس به هشت تن رسیده است.

کروناویروس‌ نخستین‌بار در سال ۱۹۶۵ کشف شد و مطالعه روی آن به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت.

این ویروس به طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می‌کند، با این حال تاکنون هفت کرونا">ویروس کرونا انسانی کشف شده‌ که آخرین نوع آن در دسامبر (آذر- دی) ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همه‌گیری در انسان شیوع پیدا کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha