مردم از تماس و مراجعه غیرضروری به اورژانس هرمزگان اجتناب کنند

بندرعباس-ایرنا- به دنبال شیوع ویروس کرونا وانتشارحجم بالای اخبار و مطالب درست و نادرست، بسیاری از مردم نگران سلامت خود شده اند در این میان برخی برای رفع نگرانی های خود، با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته و یا به اورژانس بیمارستان ها مراجعه می کنند که این باری مضاعف بر دوش سربازان خط مقدم مقابله با کرونا است.

 رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی هرمزگان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مردم خواستاریم تا از هرگونه مراجعه و تماس غیرضروری با اورژانس پرهیز کنند و اجازه دهند نیروهای اورژانس به بیماران نیازمند خدمات رسانی لازم را داشته باشند.

دکتر حسین قاسمی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای اورژانس جهت ارایه خدمات در حوادث و فوریتهای پزشکی، افزود: مراکزی برای پاسخگویی به شهروندان در خصوص بیماری کرونا در نظر گرفته و شماره ۱۹۰ پاسخگوی سوالات مردم است.

وی در خصوص آمادگی تیم های اورژانس هرمزگان برای رویارویی با بیماران مبتلا به کرونا، افزود: هم اکنون تیم های تخصصی با لباس حفاظتی و دیگر ملزومات مورد نیاز در اورژانس استان قرار دارند و در مواجه با بیمار نیز با رعایت قوانین بهداشتی وضع شده، نسبت به انتقال وی به مراکز درمانی اقدام می کنند.

۳۳ مرکز خدمات جامع سلامت در هرمزگان آماده پاسخگویی به مردم هستند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز با تاکید بر اجتناب مردم از مراجعه غیرضروری به اورژانس و بیمارستان ها، گفت: هم اکنون ۳۳ مرکز خدمات جامع سلامت در استان به منظور ارایه خدمات به مردم جهت پیشگیری از بیماری های واگیر و غربالگری بیماران مشکوک در نظر گرفته شده است.

دکتر محمود حسین پوراظهار داشت: این مراکز همه روزه صبحها از ساعت ۷ تا ۱۴ و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۲۴ آماده پذیرش بیماران است تا از هجوم غیر ضروری مردم به اورژانس و بیمارستانها جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: مردم در صورت داشتن علائمی مانند تب، سرفه و گلو درد می توانند جهت ویزیت و مشاوره و درمان، به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

این مقام مسوول گفت: افراد پس از مراجعه به این مراکز و بعد از انجام بررسی های اولیه، در صورتی که از سوی تیم سلامت مشکوک به کرونا باشند، در بندرعباس به مرکز سوانح و سوختگی شفا واقع در کوی شفا و در دیگر شهرستان ها به واحدهای درمانی در نظر گرفته شده ارجاع داده می شوند.

ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است و از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود و در معمولی‌ترین حالت، باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" می‌شود که نشانه‌های ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.

این ویروس که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.

دوره نهفتگی نسبتا طولانی این بیماری تنفسی مرگ‌ بار از چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب می‌شود مبتلایان تا پیش از بروز علایمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

در حال حاضر ۱۲۱ نفر مشکوک به کرونا در هرمزگان بستری هستند.

شمار مبتلایان به کرونا در این استان چهار مورد اعلام شده است که سه نفر از آنها از شهروندان قم هستند.

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان حال هر چهار مورد بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha