۱۲ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۱۹
کد خبرنگار: 896
کد خبر: 83699086
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رعایت نکات بهداشتی نانوایی‌های مازندران زیر ذره‌بین ۴۰۰ بازرس

ساری - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: ۴۰۰ بازرس روزانه از واحدهای نانوایی استان بازدید می‌کنند و نکات بهداشتی فردی و اجتماعی مورد نیاز را به نانواها آموزش می‌دهند.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری مازندران، حسن خیریانپور در جلسه ای که به منظور مقابله با ویروس کرونا در واحدهای نانوایی برگزار شد، افزود: بسیار ضروریست کارگران از سلامتی خود و رعایت موارد بهداشتی اطمینان حاصل نموده و چنانچه علائمی از بیماری را داشتند در نانوایی ها حضور پیدا نکنند.

وی افزود: نانوایی ها باید از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی جلوگیری نموده و باتوجه به اینکه پول نقد از مهمترین ابزار انتقال این ویروس است از گرفتن آن اجتناب نموده و از کارت خوان استفاده نمایند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی مازندران با بیان این نکته که ماسک برای کارکنان نانوایی ها ضروری است افزود : تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان بر روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع به کار ضدعفونی و گند زدایی شود و حداقل یکبار در روز لباس کار خود را تعویض نمایند.

 وی  از ادارات صنعت، معدن و تجارت، غله و خدمات بازرگانی، تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه خبازان خواست با توجه به اینکه ویروس کرونا قابلیت انتشار بسیار بالایی دارد و حفظ امنیت سلامت مردم شریف استان در اولویت قرار دارد ضمن نظارت جدی و مستمر بر نانوایی ها، با نانوایانی که اصول بهداشتی را رعایت  نمیکنند برخورد قانونی لازم صوت گرفته و با تهیه و نصب بنر و یا چاپ بروشور اطلاعات کافی در این زمینه را به مردم شریف استان ارایه نمایند.

 خیریانپور گفت:  در سطح استان مازندران حدود ۴۹۰۰ واحد نانوایی به مردم خدمات ارایه می دهند.    

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha