به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم زاده با اشاره به نقش والدین در آموزشهای تلویزیونی به دانشآموزان، اظهار کرد: به هیچ عنوان در این مسیر آموزش را متوقف نمیکنیم و به کمک صداوسیما این برنامهها را ادامه خواهیم داد. آموزگاران تلاش کردند با توجه به فرصتها، آموزشهای خوبی را برای دانش آموزان فراهم کنند و البته نقش خانوادهها در این میان نباید نادیده گرفته شود. آنها میتوانند نقش مهمی در یادگیری دانش آموزان داشته باشند.وی افزود: خانوادهها به خصوص در دوره ابتدایی نقش مهمی دارند،
وی افزود: خانوادهها به خصوص در دوره ابتدایی نقش مهمی دارند. دانشآموزان در دوره ابتدایی نباید احساس رهاشدگی کنند و به لحاظ تربیتی اصلا توصیه نمیشود. بنابراین درخواست ما از خانوادهها این است که برای روحیه دادن به دانشآموزان و ایجاد حس مسئولیتپذیری و تداوم نظم و انضباط در پیش بردن برنامههای درسی حتماً در کنار بچهها باشند و در کنار کودکان خود برنامههای شبکه آموزش را تماشا کنند تا نتیجه مثبت را به دست آورند.
حکیم زاده تاکید کرد: دانشآموزان باید طبق یک برنامه روزانه آموزش را دنبال کند. نگاه ما در آموزش و پرورش استفاده از همه ظرفیتها است. اکنون والدین میتوانند از نزدیک روند آموزشی فرزندان خود را مشاهده کنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش با بیان اینکه آرام نگه داشتن فضای خانه در زمانی که برنامه پخش میشود از طرف خانواده ضرورت دارد، گفت: باید این برنامهها جدی گرفته شود، چرا که کودکان پایههای اول، دوم و سوم حتما نیازمند این هستند که والدین در حین پخش برنامه در کنار آنها باشند.
وی در ادامه اضافه کرد: والدین میتوانند پس از اینکه برنامه درسی تمام شد، از فرزندان خود درباره دروس سوال کنند و نظارت داشته باشند تا تکالیفشان را انجام دهند.
حکیم زاده در پایان گفت: مراکز انجمن اولیا و مربیان فعال هستند و خانوادهها میتوانند به این مراکز زنگ بزنند و یا مراجعه کنند و اگر سوال و شائبه وجود دارد، از سوی این انجمن ها برطرف شود.
به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی مدارس، برای جبران برنامه درسی دانش آموزان، درسهای آنان در شبکه آموزش و با تدریس معلمان باتجربه ارائه می شود.
برنامه تلویزیونی آموزش مکمل برای مقاطع مختلف تحصیلی از ۱۰ اسفند ماه از طریق شبکه آموزش (شبکه۷) به طور زنده آغاز شده است.
نظر شما