مدیر کل مدیریت بحران استان روز چهارشنبه در حاشیه بهره برداری از این سامانه تلفنی در اداره کل مخابرات استان خوزستان اظهار داشت: مردم خوزستان مثل همیشه هشدارهای قرارگاه مقابله با کرونا را جدی گرفتند و خود قرنطینگی و رعایت بهداشت فردی و محیطی آنها موجب شد در کنار اقدامات دستگاه های متولی مانند گندزدایی و ضدعفونی کردند امکان عمومی، وفاقی و همدلی خوبی را در راستای مقابله با ویرورس کرونا داشته باشند.
کیامرث حاجی زاده با اشاره به پای کار آمدن همه دستگاههای استان و همچنین مخابرات برای کنترل ویروس کرونا توضیح داد: بهره برداری از سامانه تلفنی ۴۰۳۰ در جهت آگاهی بخشی به مردم بسیار موثر است و در زمینه بیماریابی نیز می تواند به خوبی عمل کند
وی با بیان این که این سامانه راهی برای برطرف کردن شبهات مردم در خصوص ویروس کرونا است و پاسخگوی درخواستهای مردم در این زمینه است خاطرنشان کرد: این سامانه ابتدا در مرکز راه اندازی شد اما با توجه به استقابل خوب مردم از این سامانه تعداد زیادی از مردم برای دریافت پاسخهای خود پشت خط می ماندند بدین منظور برای پاسخگویی به سریز تماس های تلفننی این سامانه در اهواز نیز راه اندازی شد.
مدیر کل مدیریت بحران استان گفت: البته در استان سامانه ۱۹۰ مرکز بهداشت استان نیز فعالیت دارد اما از مرکز بهداشت درخواست می کنیم ۲ نیروی فنی نیز در کنار این سامانه قرار دهد پ این امر موجب مب شوئد بسیاری از افراد ما که در معرض آنفلانزای فصلی هستند و پیک انفزلای فلس است شبهاتی ایجاذد میکند که موجب میشود مراکز دچار مشکل شوند
وی بیان کرد: این سامانه ها خود به خود از مراجعه حضوری مردم جلوگیرری میکند و از ازداحم جمعیتی و عدم مراجعه به مراکز بهداشتی به ویزه برای کشانی که مشکلی ندارند و تنها اضطراب ناشی از این بیماری را دارند این شبهات را پاسخگو باشند.
حاجی زاده ادامه داد: در حال حاضر اولویت اصلی و مهم استان مقابله و کنترل ویورس کرونا است که خ. شبختانه بسیج امکانات و نیروهای به خوبی برای آن صورت گرفته است.
سید مهدی حسینی زاده، معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت خوزستان نیز گفت: در حال حاضر مردم استان نیاز به خود مراقبتی دارند که اطلاع رسانی در این زمینه میتواند در کنترل و جلوگیری از شیوع آن جلوگیری کند.
به گزارش ایرنا سامانه تلفنی۴۰۳۰ مربوط به وزارت بهداشت است و به صورت شبانه روزی با همکاری وزارت بهداشت، درمان و شرکت مخابرات ایران، جهت مشاوره در زمینه ویروس کرونا در نظر گرفته شده است که با توجه به مراجعه بالای مردم به اسن سامانه در هفت استان نیز راه اندازی شده است و در استان خوزستان امروز به بهره برداری رسید.
در استان خوزستان برای پاسخگویی به مردم نیروهایی متخصص در این زمینه آموزش دیدند و پاسخگوی سوالات مردم هستند.
کرونا مانند سایر ویروسهای تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماریهای خود ایمنی میتواند خطرناک باشد و مرگ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش نشده است.
این ویروس که به تازگی با منشا چین پیدا شده یک ویروس ناشناخته است و در حال حاضر تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز روز سه شنبه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان خوزستان را ۴۲ مورد و تعداد افراد فوت شده از این بیماری را ۱۰ نفر اعلام کرد.
نظر شما