۱۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۵۹
کد خبر: 83702765
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

کرونا و برگزیت شرکت هواپیمایی «فلای بی» انگلیس را ضربه فنی کردند

لندن – ایرنا –شرکت هواپیمایی «فلای بی» انگلیس که به دلیل ابهامات اقتصادی ناشی از خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) و مشکلات مالی در مرز ورشکستگی قرار گرفته بود، بامداد امروز (پنجشنبه) به دنبال کاهش تقاضای مسافران بر اثر شیوع ویروس کرونا اعلام ورشکستگی کرد.

تارنمای این شرکت هواپیمایی از اواخر دیشب از دسترسی خارج و گزارش شد که هواپیماهای متعلق به این شرکت در فرودگاه‌ها سوخت‌گیری نمی‌کنند. سرانجام ساعت ۳ بامداد به وقت محلی مقام‌های این شرکت اعلام ورشکستگی کردند و تمام پروازهای این شرکت لغو شد.  

سازمان نظارت و ارزیابی شرکت‌ها و خطوط هواپیمایی انگلیس امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که مشکلات مالی «فلای بی» در دولت مطرح شده است. در این بیانیه‌ آمده که تمام پروازهای «فلای بی» لغو شده و از مسافران خواسته شده که برای پرواز با هواپیماهای این شرکت به فرودگاه‌ها نروند، زیرا پروازهای این شرکت انجام نخواهد شد.

«فلای‌بی» از سال گذشته با بحران مالی مواجه شد و سرانجام با پذیرش ۲.۲ میلیون پوند کمک مالی به کنسرسیومی تحت هدایت شرکت «ویرجین آتلانتیک» ملحق شد. این کنسرسیوم چندی پیش با ۱۰۰ میلیون پوند کمک مالی بیشتر برای جلوگیری از ورشکستگی فلای‌بی موافقت کرد.

این شرکت هواپیمایی که مقر آن در شهر «اگزتر» انگلیس قرار دارد سالانه ۸ میلیون مسافر را بین ۸۱ فرودگاه در سراسر انگلیس و اروپا جابه جا می کرد. فلای‌بی اولین بار در سال ۱۹۷۹ با عنوان «جرسی یوروپین ایرویز» آغاز به کار کرد و چهار سال بعد به گروه «والکر استیل» واگذار شد.

«جرسی یوروپین ایرویز» در دهه ۹۰ میلادی رشد قابل توجهی را تجربه کرد و به همین خاطر سال ۲۰۰۰ میلادی به شرکت «بریتیش یوروپین» تغییر نام داد. سه سال بعد مقامات این شرکت نام «فلای‌بی» را انتخاب کردند که تاکنون تحت همین نام تجاری فعالیت کرده است.

وضعیت اقتصادی و تجاری انگلیس بر اثر بن‌بست خروج این کشور از اتحادیه اروپا تعریف چندانی ندارد و بانک مرکزی انگلیس پیش‌ بینی کرده که این کشور دچار رکود اقتصادی خواهد شد.

تاکنون بسیاری از شرکت های تجاری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در انگلیس تعطیل و یا نیروهای خود را تعدیل داده‌اند. همچنین اتاق بازرگانی انگلیس درباره خروج صدها شرکت خارجی از این کشور هشدار داده است.

شرکت هواپیمایی «فلای. بی. ام. آی» هم بهمن سال گذشته به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ورشکست شد. هشت ماه بعد غول گردشگری تامس کوک با ۱۷۸ سال قدمت، ۲۰ میلیون مشتری، ۱۰۵ هواپیما و ۲۰۰ هتل در ۱۶ کشور جهان و به فاصله‌ کمی بزرگترین شرکت سازنده اتوبوس انگلیس موسوم به «رایت‌باس» ورشکست شدند.

با این حال فلای‌بی اولین قربانی مشترک برگزیت و ویروس کرونا به شمار می‌رود که تاکنون ۹۵ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha