المیادین به تعداد نفرات این هیأت صهیونیستی و زمان دقیق سفر آن به آمریکا و نیز ماهیت مقامهای آمریکایی که با این هیأت دیدار کردهاند، هیچ اشارهای نکرده است.
فاتو بنسودا، دیوان کیفری بینالمللی دسامبر گذشته (۲۹ آذرماه) گفته بود، دلایل کافی برای انجام تحقیق درباره کشته شدن هزاران تن در اراضی فلسطینی وجود دارد اما از دیوان کیفری خواست مشخص کند آیا صلاحیت قضایی برای تحقیق در اراضی فلسطینی دارد یا خیر.
وی اعلام کرد که بررسی مقدماتی در فلسطین انجام شده است و برای شروع تحقیقات دلایل منطقی داریم. اسرائیل عضو دیوان کیفری بینالمللی نیست. بنابراین قضات ما حوزه جغرافیایی تحقیقات را تعیین کنند.
مقامهای فلسطینی تاکنون بارها از دادگاه و جوامع بینالمللی خواستهاند که در خصوص جنایتهایی که رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در کرانه باختری و غزه مرتکب شدند، تحقیق کند.
وزارت امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین پس از اظهارات دادستان این مرکز حقوق بشری در بیانیهای اعلام کرده بود که فلسطینیان از این تصمیم که باید مدتها پیش گرفته میشد استقبال میکنند.
در مقابل، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات دادستان دیوان کیفری بینالمللی مدعی شده بود که روز سیاهی برای واقعیت و عدالت است.
"یسرائیل کاتس" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد؛ ادعاهای دادستان لاهه بی پایه و اساس است.
دیوان کیفری بینالمللی سال ۲۰۰۲ برای رسیدگی به جرایم نسلکشی، جنایات علیه بشریت، جنایت جنگی و جنایت ناشی از تجاوز در سراسر جهان تاسیس شد.
نظر شما