۱۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۵
کد خبر: 83705867
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

کرونای نرفته و میراث بجا مانده

۱۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۵
کد خبر: 83705867
کرونای نرفته و میراث بجا مانده

خرم آباد - ایرنا - ماسک و دستکش‌های یکبار مصرف، میراثی رها شده از کرونا در معابر هستند که بیش از هرچیز دیگری ذهن عابران را مخدوش می کند.

با شیوع ویروس کرونا استفاده از دستکش و ماسک افزایش یافته و برخی افراد با زشت ترین رفتار اقلام بهداشتی خود را بی تفاوت در معابر رها می کنند.

بدون در نظر گرفتن اینکه معابر تا چه میزان آشفته به نظر می آیند باید به انتقال احتمالی ویروس تجهیزات بهداشتی رها شده توجه کرد.

اکنون در هر گوشه از شهر که می‌گذری ردپای کرونا را مشاهده می‌کنی شاید افرادی که از بی فکری خود این تجهیزات بهداشتی را رها می کنند خبر از عواقب آن ندارند که ویروس بجا مانده بر ماسک می‌تواند ناقل باشد.

فرهنگ سازی ، نحوه اطلاع‌رسانی و همچنین آگاهی بخشی به مردم می‌تواند تا حدودی این آسیب اجتماعی را کاهش دهد.

 کافیست از درب منزل یا محل کار خود خارج شوی تا آثار بجا مانده از کرونا را مشاهده کنی، شاید کوتاهی از مسوولان شهری باشد که در نصب سطل‌های زباله به فاصله کم اقدامات لازم را انجام نداده‌اند.

شایدم عدم فرهنگ درست در برخورد با پسماند باعث رها کردن تجهیزات بهداشتی در معابر می‌شود.

به هر حال اکنون زمان مناسبی برای بی تفاوت بودن در خصوص پسماندهای بهداشتی نیست، حالا که پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تا حد زیادی به رفتار مردم مربوط می‌شود باید در مرحله نخست در حفظ و نگهداری شهر کوشا باشیم و در مرحله دوم میزان آسیب پذیری انتقال کرونا را کاهش دهیم.

شعار ما کرونا را شکست می‌دهیم نباید در حد شعار باقی بماند بلکه نیازمند اقدام جهادی می‌باشد.

۱۵ نفر مبتلا به کووید۱٩ در لرستان بهبود یافتند

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تاکنون از مجموع بیماران مبتلا به کرونا در استان ۱۵ نفر بهبود یافته و ترخیص شدند.

دکتر محمد رضا نیکبخت بیان کرد: تاکنون ۵۵۱ نمونه مشکوک به ویروس کرونا به آزمایشگاه ارسال شده و ۳۷۰ جواب دریافت شده است، ۱۰۴نفر در لرستان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد پنج نفر جان باختند.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه تشخیص کرونا در خرم‌آباد راه اندازی شده بیان کرد: با راه‌اندازی آزمایشگاه جواب نمونه‌ها پس از ۲۴ساعت مشخص می‌شود، این درحالی است که قبل از این جواب نمونه‌ها بین ۵ تا هفت روز به استان ارسال می‌شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: اما اکنون و با توجه به اینکه کیت تشخیص کرونا در اختیار استان قرار دارد، دیگر نیازی به ارسال نمونه به تهران نیست.

دکتر نیکبخت یادآور شد: شهرستان‌های خرم‌آباد، سلسله، بروجرد، کوهدشت، ازنا، دورود، چگنی و دلفان درگیر بیماری کرونا هستند.

وی با بیان اینکه آمار مبتلایان استان روبه افزایش است، گفت: تنها راهکار پیشگیری از این بیماری عدم تجمع و شستشوی دست و صورت در هر نیم ساعت یکبار به مدت ۳۰ ثانیه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha