سردار محسن کریمی روز دوشنبه در بیست و سومین نشست گام دوم کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی افزود: در حاشیه کنگره شهدای استان مرکزی سرکشی جامعی از خانواده های شهدای استان انجام شد که در این سرکشی ها ضمن ارائه هدایایی،یک سری فرم ها از وضعیت خانواده ها جمع آوری شد.
وی ادامه داد: کارگروه ایثارگران با مشارکت فرماندهان نواحی و دستگاه های مسوول، کار ساماندهی وضعیت خانواده های شهدا را طبق شاخصهای مورد نیاز باید به سرانجام برسانند.
سردار کریمی بیان کرد: همه خود را باید در قبال خانواده های شهدا مسوول بدانیم و فرماندهان نواحی و نیروهای مسلح استان با دستگاه های مرتبط باید خود را موظف بدانند که آمار و اطلاعات مربوط به شهدا و خانواده های آنها را پالایش کنند تا یک سازماندهی جامع در این خصوص اتفاق بیفتد.
فرمانده سپاه روح الله افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور باید توصیه های بهداشتی را به طور ویژه رعایت کرد فعلا سرکشی از خانواده های شهدا متوقف شده و به محض برطرف شدن این ویروس منحوس، سرکشی ها با قوت ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: عملیات خیبر یک عملیات چند وجهی است که علاوه بر نقش صنایع استان، سازماندهی نیروها، نقش جهاد و مهندسی رزمی، شهدا و رزمندگان شاخصی در این عملیات حضور داشته اند.
سردار کریمی ادامه داد: عملیات خیبر یک ویژگی مهم دیگری دارد که اولین عملیات خاکی و آبی جمهوری اسلامی در دفاع مقدس است که دستاوردهای خوبی هم داشت.
وی افزود: استان مرکزی در عملیات خیبر بیش از ۱۹۵ شهید تقدیم دفاع مقدس کرده که اکثر شهدای شاخص استان در این استان نقش موثر داشته اند.
فرمانده سپاه روح الله بیان کرد: با ظهور لشگر ۱۷ علی بن ابی طالب(ع)، نقش استان مرکزی را به وضوح می توان در عملیات خیبر مشاهده کرد.
سردار کریمی گفت: نیاز است مراحل کار و نیازمندی های محتوایی اثر هنری عملیات خیبر، از ابتدای کار مشخص شود تا از ابتدای سال ۹۹ بتوان آن را در برنامه های فرهنگی بهتر دید.
وی اضافه کرد: منابع خوبی در استان از عملیات خیبر وجود دارد که می توان در این طرح باید از آنها استفاده کرد و کارگروههای مرتبط در کنگره شهدا هم باید اطلاعات و منابع خود را در این خصوص جمع آوری و سازماندهی کنند.
مسوول کارگروه عملیات کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی گفت: ساخت فیلم سینمایی عملیات های والفجر هشت و خیبر به استان مرکزی پیشنهاد شده است.
سعید وفایی افزود: از ۲ سال گذشته موضوعی در خصوص تهیه کار ماندگار و با نگاه مخاطب جوان در دستور کار فرماندهان لشگر علی بن ابی طالب(ع) قرار گرفتهاست.
وی ادامه داد: ساخت فیلم سینمایی از جمله این قدامات بوده و مقرر شد هر استانی بسته به توانمندیها و ظرفیتهای خود یک عملیات را انتخاب کند و نسبت به تهیه فیلم سینمایی آن عملیات اقدام کند.
وفایی گفت: آشنایی سایر مردم و تبیین عملکرد دفاع مقدس برای نسل جوان از اهداف مهم اهداف اجرای این طرح است.
مسوول کارگروه عملیات کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی خاطرنشان کرد: بر این اساس مقرر شده است کار ساخت فیلم سینمایی عملیات کربلای یک به استان قم و عملیات بدر به استان قزوین واگذار شدهاست.
وفایی افزود: ساخت فیلم سینمایی عملیات های والفجر هشت و خیبر نیز به استان مرکزی پیشنهاد شده که باید در مورد آن بررسی و تحقیق انجام شود.
وی ادامه داد: نشستهای تخصصی برای انتخاب یکی از این عملیات با حضور فرمانده سپاه روح الله، سایر رزمندگان و کارشناسان برگزار شده است.
مسئول کار گروه عملیات کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی گفت: در خصوص عملیات خیبر برخی شاخص های برتر در عملکرد استان مرکزی وجود دارد که بهره گیری از این ظرفیتها نقش موثری در بهبود کار دارد.
وفایی افزود: عملکرد صنایع استان همچون ماشین سازی و آذرآب، ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ و از همه مهمتر پشتیبانی های مردمی در این عملیات بسیار چشمگیر است که نیاز است این مسایل برای نسل جوان به شکل مناسبی بازخوانی شود.
استان مرکزی ۶ هزار و ۲۰۰ شهید در راه اسلام و انقلاب اهدا کرده است.
نظر شما