به گزارش ایرنا، روز پنجشنبه در بازدید معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از سد الغدیر ساوه و طرح انتقل آب شرب از سد کوچری به ساوه اظهار کرد: با توجه به اهمیت تامین آب شرب برای ادامه عملیات انتقال آب از سد کوچری به ساوه از سال گذشته مجددا از سر گیری شد و تا کنون ۳۰ کیلومتر از ۱۳۵ کیلومتر آن اجرا شده است.
وی یادآور شد: با توجه به کمبود منابع آبی و کاهش ذخیره سد الغدیر ساوه هم اکنون طرح اضطراری برای تکمیل این طرح پیشنهاد شد تا بتوانیم بخشی از طرح را برای انتقال آب حاصل از چاه های جدید الاحفر مابین شهرهای آوه تا ساوه را به تصفیه خانه منتقل کنیم.
حجت الاسلام سبزی گفت: برای این منظور پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ستاد ملی بحران و اعتبارات پیوست قانون ۱۴۰۳ تخصیص یافته و به مراحل پرداخت به پیمانکار نیز در حال انجام است.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون حدود ۷۰ کیلومتر از مابین ۲ طرف مسیر انتقال مانده که انتظار می رود دولت با تامین اعتبارات به موقع این مقدار خط انتقال نیز به موازات بخش اضطراری تکمیل و به بهره برداری برسد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از ابتدا سد ساوه برای تامین آب اراضی کشاورزی پایین دست خود احداث شده است یادآور شد: اما به خاطر محدویت های منابع آبی مجبور شدیم که بخش عمده این آب آن را بخش شرب تخصیص بدهیم.
وی گفت: به همین خاطر لازم است طرح انتقال آب از سد کوچری به عنوان طرحی اولویت دار پیگیری و تکمیل شود تا مردم ساوه نیز از این حق خود بهره مند شود.
حجت الاسلا سبزی همچنین نسبت به برخورد با برداشت های غیرمجاز در مناطق بالا دست این سد استان مرکزی و استان همدان از سوی وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران تاکید کرد.
وی با اشاره به طرح نشان دار کردن مالیات ها در برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: با توجه به اینکه نیمه اول امسال ۳۵۰ هزار میلیارد ریال مالیات از فعالان اقتصادی ساوه مالیات اخذ شده می توان با اتکا به برنامه هفتم این از مالیات ها در راستای این مسایل استفاده کرد.
نظر شما