سلیمان مامعزیزی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه معلمان در فضای مجازی با دانشآموزان ارتباط دارند، اظهار داشت: برای جبران عقبماندگی دانشآموزان از سرفصلهای درسی به دلیل تعطیلات پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، مطالب آموزشی دانشآموزان به صورت کلاسهای مجازی در شبکههای مبتنی بر تلفن همراه از طرف معلمان در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: برخی مدیران و معلمان از نخستین روز تعطیلی مدارس ارتباط خود را با دانشآموزان حفظ کردهاند و مطالب درسی را در کانالهای شبکههای مجازی بارگذاری کرده و با دانشآموزان در ارتباط هستند.
وی بیان کرد: شهرستان بوکان جزء نخستین مناطقی بود که اقدام به واریز سرانه لازم جهت تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی برای مدارس و همچنین برگزاری جلسات توجیهی برای مدیران با شرکت کارشناسان ارشد شبکه بهداشت در زمینه آشنایی و پیشگیری با بیماری کرونا کرد.
وی افزود: قبل از اعلام برنامه آموزشی شبکه آموزش و کانالهای ادارهکل، آموزش و پرورش بوکان با صدور بخشنامهای نسبت به طراحی برنامه درسی جدید از طرف معلمان مقطع ابتدایی و مدیران مقطع متوسطه جهت برنامهریزی درسی دانشآموزان در ایام تعطیلی اقدام کرد.
مدیر آموزش و پرورش بوکان گفت: در این راستا مدیران موظف شدند برای هر کلاس درس یک کانال ارتباطی بین معلم و اولیای دانشآموزان در مقطع ابتدایی و معلم و دانشآموزان در مقطع متوسطه ایجاد کرده و کارشناس آموزش و معاون آموزشی و گروههای آموزشی را نیز جزء این کانالها قرار دهند تا موارد از نزدیک رصد شود.
وی با بیان اینکه تمامی مدارس غیرانتفاعی در هر سه مقطععالی فعالیت بسیار خوبی داشتهاست، اضافه کرد: به تمامی دانشآموزان اعلام شده که فعالیت دانشآموزان در گروه، شامل نمرات مستمر موثر خواهد بود.
وی گفت: با هماهنگی گروههای آموزش، تعدادی از معلمان مقاطع سهگانه جهت تدریس و تهیه فایلهای آموزشی اعلام آمادگی کردهاند که مقدمات تهیه آن جهت ارسال به اداره کل و بارگذاری در کانال آن در حال انجام است.
مدیر آموزش و پرورش بوکان ادامه داد: در مدارس عشایری و روستایی که امکان دسترسی به فضای مجازی مقدور نبوده یا کم است، راهبران آموزشی با همکاری مدیر آموزگاران در حال تهیه بستههای آموزشی در قالب CD و سوالات و جزوات کتبی هستند که قرار است به صورت هفتگی با همکاری دهیاران و شوراهای روستایی در اختیار دانشآموزان قرار گیرد و هفته بعد جواب سوالات و فعالیت دریافت شود.
شهرستان بوکان با ۲۵۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد که از این تعداد ۴۳ هزار نفر آن را دانشآموزان را تشکیل میدهند.
نظر شما