۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۳۸
کد خبرنگار: 1270
کد خبر: 83783897
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۹۸۳ ساعت محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان بوکانی تولید شد

مهاباد- ایرنا- مدیر آموزش و پرورش بوکان گفت: از بتدای شیوع بیماری کرونا در این شهرستان تاکنون ۹۸۳ ساعت فیلم آموزشی توسط معلمان و دبیران این شهرستان تولید و از طریق فضای مجازی در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

سلیمان مام‌عزیزی روز سه‌شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان افزود: با توجه به تعدد تعطیلاتی که در سال تحصیلی جاری به دلیل مسائلی، مانند شیوع کرونا و کنترل این بیماری در جامعه اعمال شد، معلمان این شهرستان آموزش خود را تعطیل نکرده و تمهیداتی ویژه در نظر گرفته شد که یکی از این اقدامات تولید محتوا از جمله فیلم آموزشی بود.

وی با بیان اینکه معلمان حتی بیشتر از ساعات موظفی خود در این ایام فعالیت دارند اظهار داشت: برخی از معلمان، ۶ ساعت آموزشی که در مدارس داشتند را هم‌اکنون در فضای مجازی به بیش از ۱۲ ساعت در روز افزایش داده‌اند.

وی از فعالیت دوباره آموزش در مدارس در آینده نزدیک خبر داد و گفت: آموزش دانش‌آموزان در این ایام با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با کاهش تعداد دانش‌آموزان در سر کلاس‌ها بوده و در زمان برگزاری کلاس، دانش‌آموزان از دستکش و ماسک استفاده کرده و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی نیز در کلاس مورد توجه خواهد بود.

مدیر آموزش و پرورش بوکان ادامه داد: در مناطق روستایی نیز که تعداد دانش‌آموزان کمتر است کلاس‌ها در فضای باز مدارس و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت کامل بهداشت برگزار خواهد شد.

مام‌عزیزی با بیان اینکه از ابتدای شروع سال تحصیلی تاکنون ۶۹۰ جلسه آموزش خانواده نیز در مناطق حاشیه شهر و مدارس پرجمعیت بوکان برگزار شده است، اضافه کرد: این کلاس‌ها توسط ۲۶ مدرس آموزش خانواده برگزار شده است.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید حق‌الزحمه مدرسان آموزشی ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار آموزشگاه غیرمجاز توسط مدیریت آموزش و پرورش و با همکاری دیگر ارگان‌های مربوطه پلمب شده و جلو فعالیت آنها گرفته شد و در آینده نیز آموزشگاه‌هایی که مجوز فعالیت نداشته باشند پلمب می‌شوند.

سرپرست فرمانداری بوکان نیز در این جلسه با قدردانی از عملکرد شورای آموزش و پرورش به جهت کسب رتبه برتر استانی گفت: امسال طرح های خوبی شامل ساخت مجتمع فرهنگی، سالن ورزشی در منطقه علی‌آباد، مدرسه استثنایی ۱۰ کلاسه متوسطه اول، چمن مصنوعی در هنرستان شهید مفتح، مدرسه سه کلاسه در روستای گُل و سالن جلسات و کنفرانس در مدرسه استقلال در حال احداث است.

لقمان خسروپور به نقش پررنگ برخی معلمان و دبیران معلمان در ایام شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: تدریس از طریق فضای مجازی و تلاش فراوان آنها برای اینکه دانش‌آموزان از تحصیل عقب نمانند اقدامی شایسته است که جای قدردانی دارد.

وی همچنین از راکد ماندن احداث مدرسه شبانه‌روزی روستای «شهریکند» در بخش مرکزی این شهرستان انتقاد کرد و گفت: این طرح آموزشی با وجود تخصیص اعتبار نباید تعطیل می‌شد که این امر باید پیگیری و احداث آن هرچه سریعتر از سرگرفته شود.

بوکان با ۲۵۸ هزار نفر جمعیت دارای ۴۳ هزار دانش‌آموز است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha