استاندار نجف در بیانیه ای اعلام کرد که ورودی های این استان از چهارشنبه به مدت یک هفته به روی تمام مسافران بسته خواهد بود.
«لوی الیاسیری» گفت که مسیرهای دسترسی به استان نجف از چهارشنبه به جز برای شهروندان بومی و واردات کالاهای مورد نیاز بسته می شود.
به گفته مسوولان استان نجف این تصمیم به منظور حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از شیوع و انتشار بیشتر ویروس کرونا به مرحله اجرا درخواهد آمد.
نخستین مورد از ابتلا به ویروس کرونا در عراق دوشنبه هفته گذشته در استان نجف شناسایی و ثبت شد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت عراق، تا کنون شش مورد ابتلا به ویروس کرونا در استان نجف شناسایی شده است.
وزیر بهداشت عراق نیز دوشنبه شب گذشته و همزمان با تایید ابتلای ۶ نفر دیگر به ویروس کرونا در این کشور، از شهروندان عراقی خواست که از هرگونه تجمع و همچنین سفر و زیارت اماکن مقدس خودداری کنند.
«جعفر صادق علاوی» که همزمان ریاست کمیته بحران کرونای عراق را نیز به عهده دارد در این باره گفت: با توجه به گذشت چند هفته از انتشار کرونای جدید در کشور و نظر به افزایش شمار مبتلایان به این بیماری و جان باختن تعدادی از این افراد، وظیفه ملی، اخلاقی و حرفهای خود میدانیم که آمار دقیق مبتلایان، فوت شدگان و نیز آخرین تحولات در این خصوص را با جزییات به شهروندان عراقی اعلام کنیم.
وی افزود: یکی از مهمترین عوامل انتشار کرونای جدید، تجمع و گردهمایی است، بر این اساس توصیه میشود که شهروندان از هرگونه تجمع خودداری کنند و برای یک دوره خاص و به منظور حفظ جان خود و خانوادهها و نیز امنیت شهرها، در فصل زیارت از سفر به شهرها و بارگاهها دوری گزینند و به شهرهای مذهبی مسافرت نکنند.
وزارت بهداشت دولت مرکزی و بهداشت دولت محلی اقلیم کردستان عراق در گزارشی مشترک، شمار کل مبتلایان به کرونا را در این کشور ۶۸ نفر اعلام کرده اند.
طبق این گزارش از مجموع ۱۹ استان ۱۳ استان عراق به این ویروس گرفتار شده که همچنان بغداد پایتخت، با ۲۷ مورد بیشترین مبتلایان به این ویروس را به ثبت رسانده و استان های بابل، الانبار، ذیقار و المثنی با یک مورد، کمترین ابتلا را ثبت کرده اند.
بر این اساس، سلیمانیه با ۹ مورد، کرکوک با ۷ ، نجف با ۶ ، اربیل با ۴ ، کربلا، واسط و میسان هرکدام با سه مورد و دیاله با ۲ مورد در رده های بعدی قرار دارند.
تعداد متوفیان ابتلا به ویروس نیز ۷ مورد ذکر شده است که سه نفر آنان در بغداد و مابقی در سلیمانیه، کربلا، میسان و دیاله فوت کرده اند.
۹ مورد از مجموع مبتلایان نیز درمان و از بیمارستان مرخص شده اند.
شش استان دهوک، حلبچه، صلاح الدین (تکریت)، نینوا (موصل)، دیوانیه و بصره هنوز هیچ موردی از ابتلا به کرونا را ثبت نکرده اند.
در همین حال دولت اقلیم کردستان نیز برای مقابله با گسترش ویروس کرونا به مدت ۱۵ روز ادارات و دستگاه های اجرایی دولتی این منطقه به جز نهادهای امنیتی، بهداشتی و خدمات رسان را تعطیل کرد.
مراکز آموزشی و مدارس اقلیم کردستان نیز تا روز شنبه ۲۳ مارس (۴ فروردین ) و دانشگاه ها تا یکم آوریل(۱۳ فروردین) تعطیل هستند.
اقلیم کردستان عراق اوایل هفته گذشته نیز به دلیل ترس از انتشار ویروس کرونا برگزاری جشن های نوروزی را ممنوع کرد.
نظر شما