محمود سیجانی روز سهشنبه در حاشیه بازدید از برخی واحدهای صنعتی تولیدکننده محصولات بهداشتی در قم افزود: در استان حدود ۱۵ واحد را شناسایی کردیم که یا بالفعل در زمینه تولید مواد بهداشتی و ضدعفونی فعال بودند و یا توان این کار را داشتند.
وی افزود: تلاش کردیم با تشویق آنان به سمت تغییر خط تولید مواد ضدعفونی دست و سطوح، محصولات موردنیاز مردم در این شرایط را با سرعت بیشتری تولید کنیم.
وی ادامه داد: در همین رابطه پیگیریهای لازم برای اخذ مجوزهای موردنیاز از نهادهای متولی بهمنظور عملیاتی ساختن این کار بهسرعت در حال انجام است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: همچنین برای تامین مواد اولیه موردنیاز تولید این محصولات مانند الکل رایزنیهای لازم با استانهای مبدأ آن در حال انجام است تا این مواد بهسرعت در اختیار واحدهای صنعتی هدف قرار گیرد.
سیجانی گفت: توان تولید استان در این زمینه محدود و تقاضا زیاد است، لذا هرگونه تولیدی که در این رابطه انجام میشود با برنامهریزی صورت گرفته در اختیار سازمان غذا و دارو قرار میگیرد و براساس اولویتبندی دانشگاه علوم پزشکی میان بخشهای مختلف توزیع میشود.
وی افزود: سطح تولید استان برای پاسخگویی به نیازهای ایجادشده، باوجود اضافه شدن نوبتهای کاری و بهرهگیری از حداکثر توان خطوط واحدهای صنعتی، کافی نیست و باید از ظرفیتهای مختلف ازجمله واردات برای تامین نیاز قم به محصولات بهداشتی و ضدعفونی استفاده شود.
وی ادامه داد: در همین رابطه آماده همکاری با بخش خصوصی و بازرگانان برای واردات این محصولات هستیم و ثبت سفارش آنان بهسرعت انجام میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: تمام تولیدات استان و وارداتی که در زمینه تهیه مواد ضدعفونی و بهداشتی صورت میپذیرد، در اختیار سازمان غذا و دارو قرار میگیرد تا بر اساس اولویتبندی دانشگاه علوم پزشکی توزیع شود.
وی بیان کرد: نظارت براین کار توسط بازرسان سازمان صمت، تعزیرات و دانشگاه علوم پزشکی در قالب تیمهای مشترک انجام میشود.
وی ادامه داد: حداکثر توان تولید واحدهای صنعتی استان در حوزه مواد شیمیایی و بهداشتی بدون هیچگونه تعطیلی به کار گرفته میشود تا ظرفیت پاسخگویی به نیاز مصرفکنندگان بیشتر شود.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان ۴۸ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در۲هزار و ۲۲۵ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۱۵۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
مردم باید مراقبتهای پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیهشده، بیشازپیش مورد تاکید کارشناسان است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی (پیامرسانهای ایتا و تلگرام) و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
نظر شما