به گزارش روز سه شنبه وزارت جهاد کشاورزی، «علیاشرف منصوری» افزود: این تسهیلات برای ساخت شهرک های کشاورزی اعم گلخانهای، شیلات و آبزیان و دام و طیور پرداخت شده و سهم موثری در کاهش اثرات تحریم ها داشته است.
به گفته وی، پرداخت تسهیلات ۱۵۰ پرونده در بانکهای عامل با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی تصریح کرد: شرکت شهرک های کشاورزی در راستای تامین امنیت غذایی، رونق تولید، ایجاد اشتغال پایدار، بهرهوری از منابع آب و خاک، توسعه صادرات و ارزآوری با بهره گیری از منابع و امکانات کشور و جذب سرمایه های بخش کشاورزی تلاش می کند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین واگذاری شهرکهای گلخانهای مربوط به دو سال اخیر بوده است، یادآور شد: از ابتدای اجرای طرح توسعه شهرکهای کشاورزی تاکنون، هفت هزار هکتار از شهرکهای کشاورزی به متقاضیان واگذار شده است.
منصوری تعداد مجوزهای صادرشده برای شرکت های دولتی و خصوصی را ۵۶۸ فقره اعلام کرد و ادامه داد: مستندسازی املاک نیز ۱۸۱ مورد انجام شده است.
وی به ساخت ۸۷ شهرک کشاورزی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: این شهرکها در سطحی بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ هکتار در حال اجرا است که تاکنون ۴۶۰ هکتار از این شهرکها با تولیدی بالغ بر ۸۰ هزار تن به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی گفت: ارزش ریالی تولیدات شهرکهای کشاورزی در سال جاری چهار هزار میلیارد ریال بوده است.
وی از موانع توسعه شهرک های کشاورزی را برخی مشکلات اجرایی از جمله تسهیلات بانکی، کمبود اعتبار جهت تکمیل زیرساخت ها عنوان کرد و گفت: برای تحقق کامل اهداف تعیین شده و دستیابی به برنامههای مصوب، نیازمند حمایت و همراهی مسئولین، سازمان های جهاد کشاورزی استانها و دستگاههای ذیربط هستیم.
منصوری شهرک گلخانه ای مغان استان اردبیل با سطح یک هزارو ۶۰۰ هکتار را از شهرکهای موفق در حال اجرا عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون ۵۵۰ هکتار این شهرک واگذار شده و ۱۶۰ هکتار آن نیز در حال احداث سازه است و پیش بینی میشود که با بهرهبرداری کامل از این شهرک، سالانه ۴۵۰ هزار تن سبزی و صیفی تولید و ۱۶ هزار نفر اشتغالزایی شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی در ادامه با اشاره به شهرک شیلاتی استان هرمزگان با سطح ۱۹ هزار هکتار که ۱۴۰۰ هکتار آن در حال اجرای زیرساخت است، تصریح کرد: با بهرهبرداری کامل از این شهرک، تولید ۵۵ هزار تن محصولات شیلاتی با ظرفیت اشتغالزایی ۱۲ هزار نفر برای این شهرک شیلاتی پیشبینیشده است.
به گفته منصوری در شهرک شیلاتی دو هزار و ۶۰۰ هکتاری رود شور استان بوشهر که در سطح دو هزار و ۳۰۰ هکتار زیرساخت آن انجام شده، تولید ۱۶ هزار تن و اشتغالزایی دو هزار و ۵۰۰ نفر پیشبینیشده است.
نظر شما