رییس شورای اسلامی شهر تربتحیدریه در این جلسه ضمن آن که ماندن شهروندان در منازل خود را خواستار شد گفت: در شرایط کنونی این کار،بدیهیترین و منطقیترین اقدام برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در شهر و جلوگیری از بروز یک فاجعه انسانی است.
مهدی وقفی افزود: در روزها و هفتههای پایانی سال میبایست تلاش و کوشش و فعالیت و جنب و جوش خاصی در شهر حاکم باشد اما متاسفانه به دلیل شیوع این ویروس همه چیز تحت تاثیر قرار گرفته و برخی مشاغل و کسب و کارها از رونق افتاده است.
وی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر نیز کمیسیونهای خود را در فضای مجازی برگزار میکند ادامه داد: امروز مردم این خطه با مشکل حادی مواجه هستند و آن فقدان ماسک و لوازم تجهیزات ضدعفونی است و عمق فاجعه زمانی بیشتر مشهود میشود که شهروندان شاهد بیتوجهی مسوولان و مدیران عرصه بهداشت و سلامت این خطه هستند.
رییس شورای اسلامی شهر تربتحیدریه اظهار داشت: متاسفانه در مراکز بهداشتی، درمانی، مطب پزشکان و حتی بیمارستانهای سطح شهر نیز ماسک و تجهیزات ضدعفونی برای پزشکان و پرستاران وجود ندارد و شهروندان نیز بدون در نظر گرفتن شرایط خاص و حساس این روزها و بدون رعایت کمترین نکات بهداشتی در اماکن عمومی حاضر میشوند.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر تربت حیدریه نیز در این نشست گفت: متاسفانه فرمانداری اقدام خاصی برای جلوگیری از شیوع این ویروس در شهر انجام نداده و یا اگر انجام داده ملموس نیست.
احمد وطندوست با بیان اینکه باید اطلاعات و اخبار درست و دقیق به مردم داده شود تا با این کار جلوی شایعات و نیز وحشت شهروندان را بگیریم افزود: اگر جلساتی با محوریت کرونا برگزار شده ما به عنوان نمایندگان مردم از آن بی اطلاع هستیم زیرا به این جلسات دعوت نشده ایم.
وی ادامه داد: کارگران و پرسنل شهرداری به ویژه در حوزه خدمات شهری در این شرایط حساس با تمام توان و بدون وقفه در حال ارایه خدمات روزمره خود هستند و هرگز ارائه خدمات را تعطیل نکردهاند.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر تربت حیدریه گفت: نحوه شست و شو و تدفین امواتی که مبتلا به کرونا بودند یا مشکوک به این ویروس هستند متفاوت است و نیاز به تجهیزات خاصی دارد که باید هر چه سریعتر برای تهیه این اقلام و تجهیزات مورد نیاز بهشت جواد(ع) این شهر اقدام شود.
رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تربتحیدریه هم گفت: وقتی برف شدید میبارد فقط شهرداری پای کار است و اکنون نیز تنها دانشگاه علوم پزشکی پای کار است و همین دستگاه است که مورد نقد قرار گرفته است.
محمد امانی افزود: این بدان خاطر است که در این شهر همه دستگاهها فقط دستوری و بخشنامهای و تنها در چارچوب اداری تمایل دارند که کار کنند و به همین خاطر است که امروز ستاد بحران کرونا در شهر ما رنگی ندارد زیرا رییس شورای اسلامی شهر در آن حضور ندارد و این وظیفه فرماندار است که شورا را نیز در این جلسات دعوت کند.
وی با بیان این که چیزی به اسم ستاد مدیریت بحران نداریم و به محض بروز چنین حوادث و اتفاقاتی، همه به دنبال یافتن مقصر میگردند ادامه داد: از سوی دیگر به مردم آموزشهای لازم برای مواجهه با چنین شرایطی داده نشده و ضعف آموزشهای شهروندی کاملا مشهود است.
رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایهگذاری شورای شهر تربت حیدریه نیز با اشاره به اینکه تربتحیدریه در مسیر تردد مسافران از نقاط مختلف کشور است گفت: ضرورت دارد هرچه سریعتر اقدامات پیشگیرانه انجام تا از ورود مسافران به شهر جلوگیری شود.
نادر سلیمانی تهیه لوازم و مواد ضدعفونی برای پاکبانان را از ضروریات دانست و افزود: واحدهای شهرسازی، املاک و درآمد شهرداری میبایست در ساعات بعد از ظهر نیز به ارایه خدمات بپردازند تا از حجم مراجعان در نوبت صبح کاسته شود.
رییس کمیسیون اصناف و محلات شورای شهر تربت حیدریه نیز گفت: با توجه به شرایط کنونی جامعه که سطح درآمد اقشار مختلف به شدت کاهش یافته است از شهرداری درخواست می کنیم لایحه ای برای تمدید مهلت تخفیفات و افزایش میزان آن به شورا ارسال کند تا در شورا مطرح و تصویب شود.
علی محمد اللهیاری افزود: شایسته است که شهرداری تربت حیدریه هم برای جا به جایی برخی سرفصل های بودجه خود و تخصیص اعتبار برای ضدعفونی و گندزدایی معابر و اماکن عمومی لایحه ارائه کند.
عضو دیگری شورای شهر تربت حیدریه نیز گفت: فرماندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی باید پاسخگوی نبود و کمبود تجهیزاتی مانند ماسک و مواد ضدعفونی کننده در سطح شهر باشند.
رامین مصطفوی از شهردار درخواست کرد تا پروژههای عمرانی معطل مانده را تمام و با پیمانکاران خاطی و کم کار نیز برخورد کند.
در حاشیه این جلسه یکی از اعضای شورای شهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از غیبت سعید باستانی نماینده مردم تربتحیدریه، زاوه و مهولات در مجلس انتقاد کرد و گفت: متاسفانه ایشان بعد از برگزاری انتخابات و مواجهه با رای بی اعتمادی مردم نسبت به خود، دیگر در صحنههای اداری و خبری مشاهده نشده است.
وی که خواست نامش ذکر نشود افزود: البته هر از چندگاهی در فضای مجازی شاهد انتشار مطلبی از ایشان هستیم اما این کافی نیست و با توجه به این که ایشان تا پایان دهمین دوره مجلس، نماینده قانونی مردم این خطه و نیز عضو کمیسیون صنایع مجلس هستند شایسته بود که در خصوص کمبود ماسک، لوازم و تجهیزات پزشکی و ضدعفونی توضیحاتی به مردم ارایه می کردند.
طبق آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در استان خراسان رضوی به ۲۲۰ نفر رسید که ۱۴۴ نفر از این تعداد زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه زیر پوشش خدمات سایر دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در این استان هستند.
تعداد جان باختگان بر اثر بیماری کرونا در استان خراسان رضوی که آزمایش آنها به طور قطعی مثبت شده است ۱۹ نفر است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
نظر شما