به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کمرئی اظهارداشت: برای نخستین بار بعد از سالهای جنگ تحمیلی با شبکه آموزش و سپس شبکه چهار، آموزش را از رسانه ملی آغاز کردیم و البته برای جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان در ایام تعطیلی مدارس از رسانههای متعددی استفاده میکنیم.
وی با بیان اینکه تلویزیون یک رسانه مکمل است، افزود: اکنون که تعطیلی مدارس به ما تحمیل شده است باید وضعیتی ایجاد میکردیم که دانش آموزان آسیب نبینند و تاکنون در مدارس حدود ۷۰ درصد محتوای آموزشی تعلیم داده شده و ۳۰درصد باقی مانده از طریق آموزش تلویزیونی است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: معلمان برای آموزش دانش آموزان از طریق فضای مجازی هم اقدام کردهاند و بیش از ۱۸۲درس در دوره متوسطه داریم که البته حجم کار سنگین است و ۹۵درس تکراری داریم که۹۰درس را در تلویزیون آموزش میدهیم.
کمرئی با یادآوری اینکه ۱۰۰ هزار دانلود فیلم آموزشی داریم، تصریح کرد: با توجه به اینکه زمان بازگشایی مدارس مشخص نیست برای تداوم آموزش دانش آموزان برنامه ریزی میکنیم.
وی تاکید کرد: سلامت دانش آموزان برای ما اهمیت دارد و در حال حاضر آموزشها تا ۲۰ فروردین برنامهریزی شده است و هدف گذاری تا خردادماه را انجام دادهایم.
معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش با بیان اینکه در فرصت باقی مانده اگر مدارس باز شوند امکان مرور دروس توسط معلمان را داریم، گفت: درسخت ترین و بدترین شرایط امکان دارد سال تحصیلی تغییرکند و یک ماه از تعطیلات تابستانی را به آموزش اختصاص دهیم.
کمرئی در ادامه با بیان اینکه خانوادهها نسبت به آزمون دانش آموزان نگرانی نداشته باشند، اضافه کرد: مدرسه محور اساس آموزشها است و معلمان با همکاری دانش آموزان این فضا را شکل میدهند و به مرو رآموزشها توسط معلمان هر چند کوتاه مدت میاندیشیم.
وی همچنین اظهارداشت: ابعاد مدیریتی کار در مدارس تعطیل نیست و مدیران بخشی از جریان راهبری هستند که برای پیشبرد برنامهها باید حضور داشته باشند و البته حضور موثر مدیران و معلمان را مدنظر داریم که گاهی نیاز به حضور فیزیکی آنها است.
نظر شما