سید احمد مرتضویفرد روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: افراد فعال در این پایگاهها، نیروهای داوطلب جمعیت هلال احمر هستند و در کنار آن ۲۱ پایگاه امدادی نیز در حال آمادهباش قرار دارند.
وی، کمبود تجهیزات را مهمترین مشکل پابگاههای بازرسی و غربالگری ورودیهای استان عنوان کرد و گفت: نبود تجهیزات سبب میشود تا نیروهای فعال در این پایگاهها انگیزه خود را از دست داده و نسبت به ادامه کار دلسرد شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: انتظار میرود کمیتهای با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شود و از سایر نهادها تجهیزات و نیروهای کمکی به این پایگاههای اعزام شود.
مرتضویفرد با اشاره به هزینهبَر بودن ایجاد پایگاههای نظارت و غربالگری، افزود: هر پایگاهی که راهاندازی میشود هزینه زیادی را میطلبد از همین رو انتظار میرود در تامین این اعتبارات و همچنین تجهیزات مورد نیاز نیروی انسانی مستقر در این پایگاهها کمک لازم انجام گیرد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که کووید ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد.
این ویروس اکنون به بیش از ۱۰۰ کشور جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا در مورد بهداشت جهانی؛ وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما