به گزارش روز پنجشنبه ایثار، نرگس جلیلی افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا از طریق ثبت و ضبط وصایای آنها و خدمات رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران از مهمترین وظایف بنیاد است.
وی ادامه داد: آمار بالای تعداد زنان شهدا، جانباز و آزاده نشان میدهد که زنان دوشادوش مردان در دوران انقلاب و دفاع مقدس در کسوت پزشک، پرستار و امدادگر در راستای اعتلای میهن ایثار کردهاند و این مسئله حاکی از درک صحیح زنان از شرایط کشور است.
جلیلی با اشاره به نقش بیبدیل زنان در تاریخ جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: تقریبا حدود ۲۲۶ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی شده که هفت هزار و ۳۰۰ نفر از آنها از شهدای زن هستند و تمام امکانات و تسهیلاتی که به خانواده شهدای مرد ارائه میشود بدون تبعیض به خانواده شهدای زن نیز اختصاص دارد.
حمایتهای همه جانبه نیز از جانبازان زن صورت میگیرد
مشاور امور بانوان شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از سوی دیگر حمایتهای همه جانبه نیز از جانبازان زن صورت میگیرد و در راستای تکریم و تجلیل از انها همواره اقدامات خوبی صورت میگیرد.
جلیلی در خصوص اقدامات بنیاد در جهت تکریم معنوی ایثارگران افزود: طرح سپاس با هدف تکریم جامعه ایثارگری انجام میشود و هدف اصلیان زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا است، قطعاً بنیاد از هیچ گونه حمایتهای مادی و معنوی برای خانوادههای شاهد و ایثارگر کوتاهی نمیکند.
وی با اشاره به وجود ۹۰ مرکز مشاوره بنیاد در سراسر کشور گفت: روانشناسان و مشاورین خوبی در این مراکز هستند و از سوی خانوادههای ایثارگران استقبال خوبی از این مراکز صورت گرفته است.
جلیلی در مورد چالشهای بنیاد در قبال خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران تصریح کرد: در درجه اول مسائل مالی که گریبان گیر در کل کشور است بنیاد را در انجام بسیاری از اقدامات ناتوان کرده است که امیدواریم با کمکهای مجلس و دولت این مسائل حل شود.
مشاور امور بانوان شاهد و ایثارگر بنیاد گفت: ترویج ایثار اجتماعی از اولویتهای بنیاد است که در این راستا برنامههایی نیز در طول سال انجام میشود.
نظر شما